Familiezorg

Wie zijn we?

Familiezorgverpleegkundigen zijn deskundig in het begeleiden en opvangen van familie en/of naasten van patiënten in ernstige situaties zoals bij een ziekte, plotselinge verslechtering of een overlijden. Familiezorg is uniek in Nederland.

Wat doen we?

Opvang van familie, een slecht nieuws gesprek of een overlijden. Al deze situaties kunnen erg lastig of verdrietig zijn. Wij kunnen u hulp of advies geven bij vragen en problemen waar u mee zit. Bekijk hier wat familiezorg voor u kan doen.

Nieuwe inrichting familiekamers

CWZ merkt dat steeds meer patiënten en familieleden van ver komen. Als patiënten erg ziek zijn, is het fijn als familie in de buurt kan blijven en niet naar een hotel hoeft. Het ziekenhuis wil deze mensen graag tijdelijk een goed onderdak bieden. Een sfeervolle plek waar ze hun rust kunnen nemen.

Op dit moment zijn er niet genoeg familiekamers. Bovendien laat de inrichting te wensen over. De kamers zien er gedateerd en doorleefd uit en hebben een kille uitstraling. De ontvangst voor mobiele telefoon en internet is slecht of niet aanwezig. Ook hebben de kamers geen televisie. Kortom, weinig mogelijkheden om te ontspannen in een periode waarin dit juist zo nodig is.

De stichting Vrienden van CWZ zamelt geld in om de familiekamers op te knappen en uit te breiden. Een sfeervolle ambiance is wel het minste dat we families in tijden vol zorgen kunnen bieden!

Wilt u een donatie geven voor de familiekamers?
Vrienden van CWZ is blij met alle donaties. U kunt op de website van Vrienden van CWZ een digitaal machtigingsformulier invullen voor een eenmalige machtiging. Hartelijk dank!

Contact

Telefoon
024 365 85 60

Familiezorg
B94

Adres
Weg door Jonkerbos 100 6532 SZ Nijmegen

Postadres
Postbus 9015 6500 GS Nijmegen

Openingstijden
Iedere dag van 9.00 tot 17.00. (Met uitzondering van feestdagen) 

Contact
Vul een contactformulier in

U kunt bij dit specialisme te maken krijgen met deze zorgprofessionals. Dit hangt af van uw situatie.

A
B
D
E
P