MijnCWZ

Bekijk uw medisch dossier in MijnCWZ

MijnCWZ is een persoonlijke, beveiligde online omgeving voor patiënten van CWZ. U kunt in MijnCWZ uw medisch dossier inzien. Met MijnCWZ bereidt u zich goed voor op uw bezoek aan het ziekenhuis. Of leest u thuis alles nog eens rustig na.

Met MijnCWZ bent u aan zet!

Op MijnCWZ kunt u onder andere (lab)uitslagen bekijken, afspraken en opnames inzien, behandelverslagen lezen, uw medicijnoverzicht doornemen, vragenlijsten invullen en via e-consult online contact opnemen met uw zorgverlener.

Veilig inloggen op MijnCWZ met DigiD

In MijnCWZ staan privacygevoelige gegevens. De Wet bescherming persoonsgegevens verplicht ziekenhuizen om deze gegevens goed te beschermen. Daarom kunt u alleen inloggen met DigiD via de optie ‘Inloggen met een extra controle via sms’ of via de DigiD App.

Meer uitleg over DigiD

Video: Inloggen met de DigiD App

Waarom gebruik maken van MijnCWZ?

  • altijd en overal online toegang tot uw medisch dossier
  • compleet overzicht van medicijnen en afspraken
  • goede voorbereiding op uw afspraak in het ziekenhuis
  • online vragen stellen aan uw zorgverlener
  • thuis alles nog eens rustig nalezen.

Video: Welkom op MijnCWZ

Vragen of meer informatie?

Heeft u een vraag over de werking of het gebruik van MijnCWZ? Bekijk dan de veelgestelde vragen. Heeft u het antwoord niet gevonden? Neem dan contact op met Klantenservice, telefoonnummer 024 365 73 00 of stuur een e-mail naar klantenservice@verwijder-dit.cwz.nl.  Heeft u een vraag over uw medische gegevens in MijnCWZ? Vraag het uw zorgverlener tijdens de volgende afspraak of neem contact op met de polikliniek waar u onder behandeling bent.

Goed om te weten: Vanwege de veiligheid kunt u (nog) niet inloggen op MijnCWZ als uw BSN nog niet gecontroleerd is aan de hand van uw paspoort of ID-bewijs. U kunt uw ID-bewijs bij een volgend bezoek aan het ziekenhuis laten controleren bij de registratiebalie, bij de hoofdingang van CWZ.