Dialyse vakantie

Comfortabel dialyseren tijdens uw vakantie in Nijmegen en omgeving

Ook als u dialysebehandelingen nodig hebt, kunt u op vakantie. Dialyseren kan dan in een vakantiedialysecentrum. U heeft hier wel toestemming van uw arts voor nodig. Gaat u op vakantie in het Rijk van Nijmegen , in het Rivierenland, Noord-Brabant of Noord-Limburg? Dan kunt u voor vakantiedialyse terecht bij CWZ. Wij hebben twee moderne dialysecentra waar dialysepatiënten tijdens hun vakantie kunnen dialyseren. Deze dialysecentra zijn HKZ- gecertificeerd. We maken gebruik van Gambro- apparatuur en poliflux kunstnieren. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de folder 'Vakantiedialyse', of naar de website van de dialyseafdeling CWZ of Dialysecentrum Druten.

Partner welkom

Uw partner is van harte welkom om u tijdens de behandeling te vergezellen. Alleen tijdens het aan- en afsluiten vragen wij hem of haar om in de wachtruimte plaats te nemen. Tijdens de dialyse kunt u gebruik maken van tv-radio-internet. Onze roomservice draagt zorg voor wat te eten en te drinken tijdens uw verblijf bij ons.

Vakantiedialyse in samenwerking met hotels/vakantieparken

De vakantiedialyse in het CWZ wordt ook genoemd in de vakantiegids van de Nierstichting. Er wordt momenteel samengewerkt met de volgende hotels en vakantieparken:

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht als u uw vakantie zelfstandig regelt en niet verblijft in bovengenoemde hotels of vakantieparken:

  • Vraag uw eigen nefroloog om toestemming voor vakantiedialyse. 
  • Neem minstens 3 maanden van tevoren contact met ons op via telefoonnummer 024 365 74 90. U kunt uw vraag voorleggen aan onze secretaresse. U kunt ook onderstaand formulier gebruiken. Wij nemen dan contact met u op. 
  • Als er plaats is op de dialyseafdeling Nijmegen/Druten, sturen we u informatie en aanmeldingsformulieren toe per post of email. Wij vragen u om ervoor te zorgen dat uw eigen dialysecentrum uw medische en verpleegkundige gegevens naar ons retourneert. Eén van onze nefrologen beslist aan de hand van deze gegevens of u in het CWZ kunt dialyseren.
  • Het aanvraagformulier vindt u onderaan deze pagina

Alle vakantiedialysecentra

Op onderstaande websites vindt u adressen van (vakantie)dialysecentra over de hele wereld:
http://www.vakantiedialyse.eu/
http://www.globaldialysis.com/
https://www.bungalowparkoverzicht.nl/inspiratie/vakantieparken-in-met-nierdialyse-mogelijkheden/

U kunt bij deze behandeling te maken krijgen met de volgende poliklinieken of teams. Dit hangt af van uw situatie.