CWZ impressie

Goede patiëntenzorg: daar gaat het bij ons om, al bijna 175 jaar. Op deze pagina geven we een korte impressie van ons mooie ziekenhuis aan de hand van de bereikte resultaten tussen juni 2023 en juni 2024.

'Veel moois bereikt afgelopen periode'

Bestuursvoorzitter Ankie van Rossum: ‘Afgelopen periode laat zien hoeveel moois er is bereikt. We kregen van patiënten een 8,5 voor onze zorg en service. Een prachtige waardering. Het geeft vertrouwen en daagt ons ook uit ons om de veranderingen die voor de deur staan op de goede manier te doen. Samen met al onze medewerkers, huisartsen, wijkverpleging, zorgcentra, welzijnsorganisaties en alle andere zorgprofessionals.’ Lees het interview waarin zij en haar collega Jos Wannet vertellen wat de kracht van CWZ is.


Volop innovaties

Actuele diagnostiek en behandelmethoden, duurzame toepassingen, nieuwe huisvesting en apparatuur. Op allerlei terreinen maken we werk van innovatie. Klik op de foto voor meer info.


Mooie resultaten voor onze unieke expertisecentra

Deze centra bieden topklinische patiëntenzorg bij bovengemiddeld complexe aandoeningen. Klik op de foto voor meer info.


'CWZ en wij zijn met elkaar vergroeid'

Patiënten gaven CWZ in juni 2023 het mooie rapportcijfer 8,5.

Marieke Alblas komt vaak met haar gezin in CWZ. Als het kan, geeft ze de voorkeur aan afspraken in Wijkkliniek CWZ Waalsprong. ‘De Waalsprong is voor ons veel dichterbij dan de hoofdlocatie in Nijmegen. Maar vooral fijn vind ik de kleinschaligheid en het persoonlijke contact. Er hangt een sfeer van ons kent ons.' Lees haar verhaal.Onze helden

CWZ telt zo'n 4.000 helden die samen staan voor goede zorg en warme aandacht. Van die medewerkers, medisch specialisten en vrijwilligers zetten we er een paar in de schijnwerpers. Klik op de foto voor meer info.


Ziekenhuis zonder muren

Samen met onze netwerkpartners in zorg en welzijn verplaatsen we steeds meer zorg naar de wijk of thuis. Dat is fijner voor de patiënt en noodzakelijk om de zorg toegankelijk te houden voor iedereen. Klik op de foto voor meer info.


Goed werken in CWZ

CWZ biedt een werkplek met fijne collega’s, volop waardering, ruimte voor ontwikkeling en aandacht voor vitaliteit. Neem een kijkje in de werkdag van CWZ'ers of ga naar de werkenbij-site. Klik op de foto voor meer info.


Zorg overal: digitaal én fysiek

CWZ is koploper digitale zorg. Naast fysieke consulten bieden we steeds vaker thuismonitoring en beeldbellen aan. Daarmee hebben patiënten meer regie en hoeven ze minder vaak naar het ziekenhuis te komen. Klik op de foto voor meer info.