IBD poli

Op de IBD-poli houden de verpleegkundig specialisten spreekuur voor patiënten met de ziekte van Crohn of Colitis ulcerosa. Zij geven u voorlichting en informatie.

Ook ondersteunen zij u bij het leren omgaan met de ziekte en de gevolgen. Het verpleegkundig spreekuur is een aanvulling op de behandeling van de maag-darm-leverarts.

Toon meer

Bereikbaarheid

024 365 80 70
maandag - vrijdag
8.30 - 17.00 uur
maag-darm-leverziekten A71

Gang van zaken

  • U gaat naar Meldpunt 2B. Hier meldt u zich met uw legitimatiebewijs bij een meldzuil of bij een medewerker van het Meldpunt. 
  • De verpleegkundige haalt u op en brengt u naar de spreekkamer.
  • Zij vraagt hoe het met u gaat. Ze geeft informatie, bijvoorbeeld over medicijngebruik, voeding en leefregels, onderzoeken en behandelingen.

Waarvoor kunt u bij ons terecht ?

Praktische informatie

Maatregelen corona

Houd u aan de corona-maatregelen van CWZ om besmetting te voorkomen.

Wat neemt u mee?

Bij elke afspraak neemt u mee: een geldig legitimatiebewijs voor identificatie, CWZ-registratiekaart, actueel medicijnoverzicht (AMO), zorgpas.

Bereid u goed voor

Bedenk thuis al wat u tijdens uw afspraak wilt vragen. Als u goed op de hoogte bent, neemt u besluiten die passen bij uw persoonlijke situatie. Dit heet samen beslissen.

Melden bij een Meldpunt

U meldt zich voor een afspraak bij een Meldpunt. U kunt zich aanmelden met uw identiteitsbewijs bij een aanmeldzuil of bij een medewerker.