Gynaecologie polikliniek

Op de polikliniek gynaecologie houden dokters en verpleegkundigen spreekuur. Zij doen onderzoek en kleine behandelingen bij gynaecologische aandoeningen (vrouwenziekten).

Maatregelen vanwege coronavirus

Door corona is de gang van zaken in CWZ anders. Lees meer over de maatregelen die we nemen voor uw en onze veiligheid.

Afspraken

Afspraak maken
De huisarts of een CWZ-dokter verwijst u naar de polikliniek. Bel de poli voor een afspraak. Of vul het online formulier in op deze website.

U kunt ook naar CWZ Waalsprong (Oosterhout)
Iedere week is er een gynaecoloog op de polikliniek CWZ Waalsprong aanwezig. Wilt u daar graag een afspraak? Geef dit dan door als u de afspraak maakt.

Afspraak afzeggen of wijzigen
Bent u op het afgesproken tijdstip verhinderd? Bel dan zo snel mogelijk de polikliniek. Of vul het online formulier in op deze website. Er kan dan nog een andere patiënt in uw plaats komen.

Bereikbaarheid

Afdeling
Polikliniek gynaecologie A44

Bezoekadres
Weg door Jonkerbos 100 6532 SZ Nijmegen

Postadres
Postbus 9015 6500 GS Nijmegen

Telefoon
024 365 82 45 (van 8.30 - 17.00 uur)

Fax
024 365 88 23

Openingstijden
8.00 tot 17.00 uur

Contact
Naar contactformulier

Kies de behandeling die het beste bij u past

Patiënten van gynaecologie CWZ krijgen vanaf 18 april nog beter inzicht in hun behandelopties dankzij een digitale keuzehulp. Via 5 eenvoudige stappen in de gepersonaliseerde webapplicatie krijgt de patiënt direct inzicht in wat haar behandelopties zijn en de mogelijke voor- en nadelen per behandeling. Aan de hand van enkele vragen kunnen zij vervolgens, in overleg met de gynaecoloog, een weloverwogen keuze maken.

Vooralsnog test CWZ de keuzehulpen voor drie aandoeningen/behandelingen: vleesbomen, hevig bloedverlies tijdens de menstruatie en het verwijderen van de baarmoeder.

Gang van zaken polikliniek gynaecologie

  • U meldt zich bij de inschrijfbalie van de poli. Deze balie is direct rechts van de ingang. Na het afgeven van uw registratiekaart krijgt u een nummer.
  • Daarna neemt u plaats in de wachtruimte. U wacht tot uw nummer in het scherm verschijnt. Het eerste getal van uw nummer is het kamernummer waar u verwacht wordt.
  • Wanneer u een afspraak heeft bij de verpleegkundige dan ontvangt u geen nummer. Zij komt u halen uit de wachtruimte.
  • U kunt een afspraak hebben bij een dokter, een gespecialiseerd verpleegkundige of een doktersassistente. In de spreekkamer stellen we vragen over uw klachten (anamnese). We voeren onderzoek uit en maken eventueel een echo. Daarna bepalen we het vervolg.
  • Is een vervolgafspraak of nader onderzoek nodig? Dan loopt u naar de afsprakenbalie. Deze is vlak bij de wachtruimte.
  • Moet u een gynaecologische operatie ondergaan en minimaal één nacht in CWZ blijven? Dan krijgt u een afspraak met de verpleegkundige. Vaak kan dit direct na het polikliniekbezoek. De verpleegkundige geeft informatie over voorbereiding, opname, verblijf, ontslag en leefregels.

U kunt bij deze polikliniek of dit team komen voor deze behandelingen. Dit hangt af van uw situatie.

U kunt bij deze polikliniek of dit team komen via deze specialismen. Dit hangt af van uw situatie.

U kunt op deze polikliniek of bij dit team te maken krijgen met deze zorgprofessionals.

B
E
H
K
M
N
S