Met patiëntportaal MijnCWZ bent u aan zet!

11 mei 2022

U kunt als CWZ-patiënt uw medisch dossier online inzien via patiëntportaal MijnCWZ.

Patiëntportaal MijnCWZ | CWZ Nijmegen

Alle CWZ-patiënt kunnen hun medisch dossier online inzien via patiëntportaal MijnCWZ. Er zijn steeds meer mogelijkheden in MijnCWZ. Graag zetten we ze hier voor u op een rijtje en leggen we uit wat patiëntportaal MijnCWZ voor u kan betekenen. 

Tip: voor alle informatie over MijnCWZ gaat u naar de startpagina met meer informatie over MijnCWZ.
U kunt ook meteen inloggen met DigiD op patiëntportaal MijnCWZ.

Wat is MijnCWZ?

MijnCWZ is uw persoonlijke, beveiligde online omgeving. U kunt er uw medisch dossier bekijken. U kunt er ook zelf dingen regelen rondom uw zorg. U kunt inloggen op MijnCWZ met DigiD. Wij geven u graag uitleg en hulp bij inloggen met DigiD

Waarvoor kunt u MijnCWZ gebruiken?

In uw patiëntportaal kunt u: 

  • Een afspraak bekijken of aanpassen.
  • Een vraag stellen aan uw zorgverlener (e-consult).
  • Uw medisch dossier bekijken.
  • Alles vinden om u goed voor te bereiden op uw bezoek aan het ziekenhuis.
  • Alle informatie thuis nog eens rustig nalezen.

Lees meer over wat u kunt zien en doen in MijnCWZ. Of bekijk de rondleiding in 2 minuten (video).

Waarom MijnCWZ?

Gezondheid is ons grootste bezit. Het gaat om uw lijf en gemoedstoestand. Daar willen we samen met u goed voor zorgen. Met aandacht voor uw vragen, wensen en behoeften. Door de informatie in uw patiëntportaal kunt u een beter beeld krijgen van wat er besproken is of gaat worden tijdens een afspraak met uw behandelend arts. Via MijnCWZ kunt u zich hierop beter voorbereiden en samen met uw zorgverlener beslissen hoe uw behandeling of zorgtraject eruit komt te zien. Hierin kunt u met het patiëntportaal dus zelf een actieve rol spelen. U kunt er ook praktische zaken regelen, zoals zelf afspraken maken of een vraag stellen aan uw zorgverlener via een e-consult. Thuis kunt u alle gegevens bovendien nog eens rustig nalezen, doordat u altijd en overal toegang hebt tot uw portaal. Met MijnCWZ bent u aan zet!

Meer weten of direct aan de slag met MijnCWZ?

Ga naar de startpagina met meer informatie over MijnCWZ. Of ga naar de veelgestelde vragen over MijnCWZ. Komt u er niet uit? Dan staat onze Klantenservice voor u klaar.

Geef toestemming voor uitwisseling gegevens

Soms komt u bij een zorgverlener die u niet kent. Bijvoorbeeld bij de huisarts op de huisartsenpost, een specialist in een nieuw ziekenhuis of een andere apotheek. Dan is het goed dat deze nieuwe zorgverlener uw medische gegevens kan bekijken. Want met de juiste, complete en laatst bekende informatie over u kan hij u de juiste zorg geven. Ook ’s avonds en in het weekend. Uw zorgverleners mogen uw medische gegevens niet zomaar delen met andere zorgverleners. Dat mag alleen als u daar speciaal toestemming voor geeft. Deze toestemming voor uitwisseling van medische gegevens en andere toestemmingen en bezwaren regelt u gemakkelijk zelf op MijnCWZ.

MijnCWZ voor ouders, kinderen en naasten

Wist u dat CWZ ook ouders de mogelijkheid biedt om het medisch dossier van hun kind in te zien via patiëntportaal MijnCWZ? Ook voor naasten van patiënten van 16 jaar en ouder is toegang mogelijk.

Meer informatie over digitale zorg in CWZ

Patiëntportaal MijnCWZ is één van de mogelijkheden van digitale zorg in CWZ. Met digitale zorg wil CWZ u de juiste zorg op de juiste plek geven. Waar en wanneer u dat wilt. Thuis, onderweg en bij CWZ. U bepaalt zelf. Zorg overal, persoonlijk en dichtbij.