DNA verwantschapsonderzoek

Bij CWZ kunt u terecht voor een DNA verwantschapsonderzoek. Als er twijfels bestaan of een man al dan niet de biologische vader van een kind is dan kan een DNA vaderschapstest uitsluitsel bieden.

Zijn wij familie?

Naast dit basisonderzoek kunnen wij via X en Y chromosomale testen ook andere familiebanden onderzoeken. Bij dergelijke onderzoeken krijgen de deelnemers altijd een gedegen en kosteloos advies vooraf. In dit gesprek vragen wij om een uitgebreide stamboom en beoordelen wij vooraf de haalbaarheid van het onderzoek.

Discreet en deskundig DNA-onderzoek

Het KCL voert op discrete en deskundige wijze en in eigen beheer het onderzoek uit. In combinatie met een strikte identificatieprocedure (geldig persoonsbewijs noodzakelijk) is onze test rechtsgeldig (erkend door RvA M054). Wij isoleren het benodigde DNA uit een kleine hoeveelheid bloed of wangslijm.

Televisie programma's

We voeren deze DNA-onderzoeken nu al vele jaren uit en hebben daarmee reeds wat familie- en verwantschapsvragen beantwoord. Wij verzorgen ondermeer de DNA verwantschapsonderzoeken voor het tv-programma ‘DNA Onbekend’ en het RTL-4 programma ‘Familie gezocht’.

Kwaliteitscriteria

Uiteraard voldoen we aan alle gestelde Nederlandse kwaliteitscriteria voor deze onderzoeken. Lees daarover meer op onze kwaliteitspagina of in de folder DNA afname verwantschapsonderzoek.

Contact

Als u van onze diensten gebruik wilt maken, kunt u ons mailen via e-mail: vwo@verwijder-dit.cwz.nl.