Diagnostiek en laboratorium

Samenwerking laboratoria CWZ

Binnen CWZ is een samenwerkingsverband tussen de volgende CWZ-afdelingen: 

Dit samenwerkingsverband wordt laboratoria CWZ genoemd.

Prikposten voor bloedafname in de regio

De CWZ-unit INR-Trombosedienst verzorgt de bloedafname voor het huisartsenlaboratorium op circa 100 verschillende prikposten in de regio (Nijmegen, Overbetuwe, Arnhem en omstreken).

Huisartsenlaboratorium

Als huisartsenlaboratorium bieden wij snelle diagnostiek en koppelen pathologische en spoedresultaten direct aan u terug. Bij spoed staan wij zelfs buiten kantoortijden voor u klaar.

Het huisartsenlaboratorium Rivierenland Gelre is een belangrijk schakel binnen de transmurale zorgketen waardoor wij de zorg van uw patiënt met hoge kwaliteit continue leveren. Hierbij is de directe samenwerking en afstemming met andere zorgprofessionals en specialisten vanuit de tweede lijn een unieke meerwaarde.

Naast de bloedafname of -transfusie bij de patiënten thuis, bieden wij een breed pakket van dienstverlening gericht op het oproepen van patiënten in de chronische zorg (diabetes en CVRM) en de bestelling van materialen via onze webshop met een gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Meer informatie over al onze diensten kunt u op deze website vinden.