CWZ apotheek

Vlakbij de hoofdingang vindt u de CWZ Apotheek. Dit is een poliklinische apotheek met een assortiment dat is afgestemd op de medicijnen die worden voorgeschreven door de medisch specialisten in CWZ. Er is ook een poli-apotheek in CWZ polikliniek Waalsprong.

Toon meer

Na een polikliniek bezoek of na ontslag uit het ziekenhuis kunt u uw geneesmiddelen direct bij vertrek uit het CWZ ophalen of wordt het aan bed bezorgd. Ook verzorgt deze apotheek uw medicatie na ontslag uit het ziekenhuis en specialistische farmaceutische zorg, zoals infuustherapie thuis en medicatie die alleen vanuit het ziekenhuis mag worden verstrekt.

Na 18.00 uur en in het weekend kunt u terecht bij de dienstapotheek op het Spoedplein bij CWZ.

Maatregelen vanwege coronavirus

Door corona is de gang van zaken in CWZ anders. Lees meer over de coronamaatregelen die we nemen voor uw en onze veiligheid.

Over de afdeling

Apotheek Waalsprong

CWZ heeft ook een apotheek in CWZ Waalsprong. Patiënten kunnen hier direct de medicijnen ophalen, die de CWZ-specialist of de huisarts die spreekuur houdt in de Waalsprong hen heeft voorgeschreven. Ook voeren we hier medicatie verificatiegesprekken.

Dienstapotheek en samenwerking met openbare apotheken

Dienstapotheek
Na 18.00 uur en in het weekend kunt u terecht bij de dienstapotheek op het Spoedplein bij CWZ.

Samenwerking
De CWZ Apotheek is een samenwerkingsverband van CWZ met diverse apotheken uit de regio. Ga naar de actuele lijst van apotheken op de website serviceapotheek.

De CWZ Apotheek is opgericht door elf openbare apotheken uit de regio Nijmegen en de ziekenhuisapothekers. Dankzij deze samenwerking kunt u met uw recept van de specialist uw geneesmiddelen direct meenemen. Daarbij wordt de overdracht van gegevens tussen het ziekenhuis en de openbare apotheken veel duidelijker, veiliger en sneller. Belangrijke informatie over uw medicatie en therapie wordt automatisch overgedragen aan uw apotheek.

Apothekers en certificatie

Apothekers
De volgende apothekers zijn werkzaam voor de CWZ apotheek:

Certificatie
De CWZ Apotheek is HKZ gecertificeerd.

Contact

Telefoon
024 365 8544
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur

Fax
024 365 85 45

CWZ apotheek


CWZ Waalsprong apotheek
Telefoon

024 365 7005

Adres
Carbatinastraat 3
6515 GM Nijmegen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.