CWZ apotheek

Vlak bij de hoofdingang vindt u de CWZ Apotheek. Dit is een poliklinische apotheek met een assortiment dat is afgestemd op de medicijnen die worden voorgeschreven door de medisch specialisten in CWZ. Na een polikliniek bezoek of na ontslag uit het ziekenhuis kunt u uw geneesmiddelen direct bij vertrek uit het CWZ ophalen of wordt het aan bed bezorgd. Ook verzorgt deze apotheek uw medicatie na ontslag uit het ziekenhuis en specialistische farmaceutische zorg, zoals infuustherapie thuis en medicatie die alleen vanuit het ziekenhuis mag worden verstrekt.

Na 18.00 uur en in het weekend kunt u terecht bij de dienstapotheek op het Spoedplein bij CWZ.

Apotheek Waalsprong

CWZ heeft ook een apotheek in CWZ Waalsprong. Patiënten kunnen hier direct de medicijnen ophalen, die de CWZ-specialist of de huisarts die spreekuur houdt in de Waalsprong hen heeft voorgeschreven. 

Samen met openbare apotheken

De CWZ Apotheek is opgericht door elf openbare apotheken uit de regio Nijmegen en de ziekenhuisapothekers. Dankzij deze samenwerking kunt u met uw recept van de specialist uw geneesmiddelen direct meenemen. Daarbij wordt de overdracht van gegevens tussen het ziekenhuis en de openbare apotheken veel duidelijker, veiliger en sneller. Belangrijke informatie over uw medicatie en therapie wordt automatisch overgedragen aan uw apotheek.

Bereikbaarheid

Afdeling
CWZ Apotheek
Adres
Weg door Jonkerbos 100
6532 SZ Nijmegen
Postadres
Postbus 9015   
6500 GS Nijmegen
Telefoon
024 365 8544 
Fax
024 365 85 45
Contact
Naar contactformulier
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur

CWZ Waalsprong apotheek
Adres

Carbatinastraat 3
6515 GM Nijmegen
Telefoon
024 365 7005
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.
Naar website

Uw CWZ apothekers

De volgende apothekers zijn werkzaam voor de CWZ apotheek:

CWZ Apotheek is HKZ gecertificeerd.