CWZ Waalsprong apotheek

In de CWZ Waalsprong polikliniek vindt u links van de ingang de CWZ Waalsprong apotheek.

Dit is een poliklinische apotheek met een assortiment dat is afgestemd op de medicijnen die worden voorgeschreven door de medisch specialisten in CWZ. 

Toon meer

Bereikbaarheid

024 365 7005
maandag - vrijdag
08.00 - 17.00 uur
CWZ Waalsprong
Mail: cwzapotheekwaalsprong @ ezorg.nl

Onze diensten

Na een polikliniek bezoek, of een bezoek aan uw huisarts, kunt u uw geneesmiddelen direct bij vertrek uit CWZ ophalen. Ook verzorgt deze apotheek uw chronische medicatie. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Wanneer u door een medisch specialist in CWZ wordt ingepland voor een opname in het ziekenhuis, kunt u in deze apotheek direct terecht voor een medicatieverificatie gesprek: zo is voor de opname duidelijk welke medicijnen u gebruikt.

Na 17.00 uur en in het weekend kunt u terecht bij de dienstapotheek op het Spoedplein bij CWZ.

CWZ apotheek

De apotheek in de CWZ polikliniek Waalsprong is een nevenvestiging van de apotheek in het hoofdgebouw van CWZ (in het ziekenhuis, Weg door Jonkerbos in Nijmegen). De medewerkers werken op beide locaties. Mocht een medicijn niet op voorraad zijn op de locatie van de Waalsprong, dan kunnen we gebruik maken van de voorraad van de hoofdvestiging. Wij bezorgen dit eventueel bij u thuis, of u haalt het later op. Wat u prettig vindt! De apotheek is er voor iedereen: u kunt bij ons terecht met uw recepten van de CWZ-specialist en van uw huisarts.

Samen met openbare apotheken
De CWZ Apotheek (waar de CWZ Waalsprong apotheek bij hoort) is opgericht door elf openbare apotheken uit de regio Nijmegen en de ziekenhuisapothekers. Dankzij deze samenwerking kunt u met uw recept van de specialist uw geneesmiddelen direct meenemen. Daarbij wordt de overdracht van gegevens tussen het ziekenhuis en de openbare apotheken veel duidelijker, veiliger en sneller. Belangrijke informatie over uw medicatie en therapie wordt automatisch overgedragen aan uw apotheek.

Praktische informatie

Komt u naar CWZ?

Draag bij verkoudheidsklachten, luchtwegklachten en/of griepklachten een medisch mondkapje. Deze liggen bij de ingangen van het ziekenhuis.

Wat neemt u mee?

Bij elke afspraak neemt u mee: een identiteitsbewijs (geldig paspoort, identiteitskaart of rijbewijs), zorgverzekeringspas en een actueel medicijnoverzicht (AMO).

Bereid u goed voor

Bedenk thuis al wat u tijdens uw afspraak wilt vragen. Als u goed op de hoogte bent, neemt u besluiten die passen bij uw persoonlijke situatie. Dit heet samen beslissen.

Melden bij een Meldpunt

U meldt zich voor een afspraak bij een Meldpunt. U kunt zich aanmelden met uw identiteitsbewijs bij een aanmeldzuil of bij een medewerker.