CWZ apotheek

Dit is een poliklinische apotheek met een assortiment dat is afgestemd op de medicijnen die worden voorgeschreven door de medisch specialisten in CWZ.

De CWZ apotheek vindt u vlakbij de hoofdingang van CWZ. Er is ook een poli-apotheek in CWZ Waalsprong.

Na een polikliniek bezoek of na ontslag uit het ziekenhuis kunt u uw geneesmiddelen direct bij vertrek uit CWZ ophalen of wordt het aan bed bezorgd. Ook verzorgt deze apotheek uw medicatie na ontslag uit het ziekenhuis en specialistische farmaceutische zorg, zoals infuustherapie thuis en medicatie die alleen vanuit het ziekenhuis mag worden verstrekt.

Na 18.00 uur en in het weekend kunt u terecht bij de dienstapotheek op het Spoedplein bij CWZ.

Toon meer

Bereikbaarheid

024 365 8544
maandag - vrijdag
8.00 - 18.00 uur
cwzapotheek@ezorg.nl

CWZ Waalsprong apotheek
024 365 7005
8.00 - 17.00 uur

Contactformulier

Bij vragen kunt u dit contactformulier gebruiken.

Waar kunt u terecht na 18.00 uur en in het weekend?

Na 18.00 uur en in het weekend kunt u terecht bij de dienstapotheek op het Spoedplein bij CWZ.

Samenwerking met openbare apotheken

De CWZ Apotheek is een samenwerkingsverband van CWZ met diverse apotheken uit de regio. Ga naar de actuele lijst van apotheken op de website serviceapotheek.

De CWZ Apotheek is opgericht door 11 openbare apotheken uit de regio Nijmegen en de ziekenhuisapothekers. Dankzij deze samenwerking kunt u met uw recept van de specialist uw geneesmiddelen direct meenemen. Daarbij wordt de overdracht van gegevens tussen het ziekenhuis en de openbare apotheken veel duidelijker, veiliger en sneller. Belangrijke informatie over uw medicatie en therapie wordt automatisch overgedragen aan uw apotheek.

Apothekers en certificatie

Apothekers
De volgende apothekers zijn werkzaam voor de CWZ apotheek:

Certificatie
De CWZ Apotheek is HKZ gecertificeerd.

Apotheek CWZ Waalsprong

CWZ heeft ook een apotheek in CWZ Waalsprong. Patiënten kunnen hier direct de medicijnen ophalen, die de CWZ-specialist of de huisarts die spreekuur houdt in de Waalsprong hen heeft voorgeschreven. Ook voeren we hier medicatie verificatiegesprekken.

Praktische informatie

Komt u naar CWZ?

Draag bij verkoudheidsklachten, luchtwegklachten en/of griepklachten een medisch mondkapje. Deze liggen bij de ingangen van het ziekenhuis.

Wat neemt u mee?

Bij elke afspraak neemt u mee: een identiteitsbewijs (geldig paspoort, identiteitskaart of rijbewijs), zorgverzekeringspas en een actueel medicijnoverzicht (AMO).

Bereid u goed voor

Bedenk thuis al wat u tijdens uw afspraak wilt vragen. Als u goed op de hoogte bent, neemt u besluiten die passen bij uw persoonlijke situatie. Dit heet samen beslissen.

Melden bij een Meldpunt

U meldt zich voor een afspraak bij een Meldpunt. U kunt zich aanmelden met uw identiteitsbewijs bij een aanmeldzuil of bij een medewerker.