Pijnbehandeling

Pijn is te behandelen op verschillende manieren, zoals met pijnstillers, en hangt af van de oorzaak. 

Pijn is een ingewikkeld verschijnsel, waarbij naast lichamelijke factoren ook psychische/emotionele en sociale factoren een rol kunnen spelen. Pijn is heel persoonlijk. De ene dag zult u meer last hebben dan de andere. Voor ons geldt: pijn is wat u ervaart als pijn en zo erg als u zegt. De behandelend arts kan u doorverwijzen naar de pijnkliniek.

Zeker als pijn lang duurt, heeft dat consequenties voor uzelf maar ook voor uw omgeving. De ene dag zult u meer last hebben dan de andere. Wij streven ernaar om de pijn zo mogelijk tot een acceptabel niveau te verminderen. Soms lukt dat helaas niet. Leren omgaan met de pijn en een verbetering van de kwaliteit van het leven kan dan een ander belangrijk behandeldoel zijn.

Toon meer

Praktische informatie

Komt u naar CWZ?

Draag bij verkoudheidsklachten, luchtwegklachten en/of griepklachten een medisch mondkapje. Deze liggen bij de ingangen van het ziekenhuis.

Wat neemt u mee?

Bij elke afspraak neemt u mee: een identiteitsbewijs (geldig paspoort, identiteitskaart of rijbewijs), zorgverzekeringspas en een actueel medicijnoverzicht (AMO).

Bereid u goed voor

Bedenk thuis al wat u tijdens uw afspraak wilt vragen. Als u goed op de hoogte bent, neemt u besluiten die passen bij uw persoonlijke situatie. Dit heet samen beslissen.

Melden bij een Meldpunt

U meldt zich voor een afspraak bij een Meldpunt. U kunt zich aanmelden met uw identiteitsbewijs bij een aanmeldzuil of bij een medewerker.

MijnCWZ

Via het beveiligde patiëntportaal MijnCWZ kunt u thuis uw persoonlijke en medische gegevens inzien die bij ons bekend zijn.