CWZ impressie

Goede patiëntenzorg: daar gaat het bij ons om. Meebewegen met de uitdagingen van de tijd gaat ons goed af, al meer dan 170 jaar. Op deze pagina geven we een korte impressie van ons mooie ziekenhuis.

In goede handen

'Bij CWZ voel ik me altijd op mijn gemak en word ik goed geholpen'. In deze video neemt Herman Verwegen ons mee tijdens zijn bezoek aan de afdeling orthopedie.


 

Onze helden

CWZ: dat zijn meer dan 4.000 helden die met hart en ziel klaar staan voor de inwoners van Nijmegen en omstreken met goede topklinische zorg en warme aandacht. Sommigen springen eruit.


Patiënten vertellen

Samen werken CWZ'ers elke dag aan de gezondheid en vitaliteit van patiënten, medewerkers en inwoners van Nijmegen en wijde omgeving. Wij zijn partner van de patiënt en vinden het belangrijk te horen wat onze patiënten van CWZ vinden. Zo kunnen we onze zorg en dienstverlening nog beter maken. Lees hier onze patiëntverhalen.


 

Wies over spoedeisende hulp en opname

Wies Rehe (84) kwam met een verdenking van een longembolie op de spoedeisende hulp. Gelukkig was het geen gevaarlijk bloedpropje, maar er werd wel iets anders gevonden.

Wies Rehe,
patiënt Spoedeisende hulp
Lees haar verhaal

 

Innovaties

We streven we naar het gebruik van de nieuwste diagnostiek en behandelmethoden. We lopen op kop bij de ontwikkeling van digitale zorg. Op allerlei terreinen maken we werk van innovatie.


 

Zorg overal: digitaal én fysiek (in het ziekenhuis of wijkkliniek)

CWZ wil patiënten met digitale zorg de juiste zorg op de juiste plek geven. Zoals via thuismonitoring en beeldbellen vanuit thuis. U bepaalt wanneer op welke manier. Digitale zorg


 

Zorg dichter bij huis in de toekomst

CWZ kijkt samen met zorgpartners waar de zorg het beste kan plaatsvinden. De zorg moet anders, want als we zo doorgaan, dan moet straks één op de vier mensen in de zorg werken. Dat is niet haalbaar.


 

Een goed werkklimaat

Iedereen werkt graag in een omgeving die uitnodigt tot werkplezier met fijne collega’s. Waar medewerkers uitgedaagd worden en zich kunnen ontwikkelen. Waar ze gewaardeerd worden en zich trots voelen. Waar ze goed geïnformeerd worden en kunnen meedenken over veranderingen. Waar aandacht is voor vitaliteit en werkgeluk. Inspireren & leren is dan ook één van onze ambities. De waarden samen, open, duurzaam en grensverleggend staan centraal in CWZ.

Illustratie van CWZ-ers in Binnentuin | CWZ Nijmegen

Meer weten over wat we onze medewerkers bieden? Kijk op werkenbijcwz.nl 


 

Santeon maakt ons sterker

Samen met zes andere topklinische ziekenhuizen zijn we onderdeel van Santeon. We werken op een unieke open manier samen om de zorg aantoonbaar te verbeteren. Dat doen we door van elkaar te leren, continu te vernieuwen en te verbeteren.

Bij Santeon vinden we dat iedereen de beste zorg verdient. Onze professionals in de zeven Santeon ziekenhuizen werken binnen verschillende programma’s en projecten met elkaar aan optimale zorgkwaliteit. Dit doen we samen met onze patiënten als partner én inspiratiebron. Maar ook met andere instanties die bijdragen aan betere zorg.


 

Video: kijkje in de hybride OK (operatiekamers)