Keuringen sportgeneeskunde

U kunt bij CWZ sportgeneeskunde terecht voor preventieve sportmedische onderzoeken, keuringen voor bedrijven, keuringen voor particulieren en verplichte keuringen (voor opleidingen of sportbonden).

Organisaties, verzekeringsmaatschappijen en opleidingen lopen liever geen risico. Voordat ze met u in zee gaan, willen ze zeker weten dat u gezond bent. Dus vragen ze om een keuringsbewijs. Ook als particulier kunt u een keuring aanvragen om een beeld te krijgen van uw lichamelijke gesteldheid.

Bereikbaarheid

024 365 74 76
maandag - donderdag
8.30 - 12.30 uur en van 13.30 - 16.30 uur
vrijdag
8.30 - 12.30 uur

Hoe maakt u een afspraak voor een keuring?

U kunt een afspraak maken voor een keuring via het contactormulier, of bel naar 024 365 74 76.

Waarom naar CWZ voor een keuring?

Onze sportartsen hebben op het gebied van keuringen een goede naam opgebouwd. Veel organisaties verwijzen jaar in, jaar uit naar CWZ sportgeneeskunde. Wij zijn aangesloten bij de Federatie van Sportmedische Instellingen. Dit betekent dat wij aan specifieke kwaliteitseisen voldoen. Wij zijn bovendien Scas-gecertificeerd (Stichting Certificering Actoren in de Sportgeneeskunde). Dit is noodzakelijk om een vergoeding te krijgen vanuit de aanvullende verzekering.

Praktische informatie

Komt u naar CWZ?

Draag bij verkoudheidsklachten, luchtwegklachten en/of griepklachten een medisch mondkapje. Deze liggen bij de ingangen van het ziekenhuis.

Wat neemt u mee?

Bij elke afspraak neemt u mee: een identiteitsbewijs (geldig paspoort, identiteitskaart of rijbewijs), zorgverzekeringspas en een actueel medicijnoverzicht (AMO).

Bereid u goed voor

Bedenk thuis al wat u tijdens uw afspraak wilt vragen. Als u goed op de hoogte bent, neemt u besluiten die passen bij uw persoonlijke situatie. Dit heet samen beslissen.

Melden bij een Meldpunt

U meldt zich voor een afspraak bij een Meldpunt. U kunt zich aanmelden met uw identiteitsbewijs bij een aanmeldzuil of bij een medewerker.

MijnCWZ

Via het beveiligde patiëntportaal MijnCWZ kunt u thuis uw persoonlijke en medische gegevens inzien die bij ons bekend zijn.