Navigatie:

U bent hier:Rondleidingen in het CWZ

Met rondleidingen laten we het CWZ van binnen zien. Hiermee willen we mensen enthousiasmeren over de zorg, het werk op een bepaalde afdeling, vakgebied, of het ziekenhuis in het algemeen.

Dit kan interessant zijn voor de groepen die meer willen weten over werken in de zorg, zoals studenten. Of voor kinderen en middelbare scholieren, om hen kennis te laten maken met de zorg. Omdat je hier als patiënt mee in aanraking kan komen, maar ook omdat de branche mooie en veelzijdige beroepen in zich heeft.

Rondleidingen zijn er ook voor organisaties die geïnteresseerd zijn en meer willen weten van de processen, werkwijzen en ideeën van het CWZ. Om te leren van elkaar. Of om samenwerking te bevorderen.

Doelgroepen

Onderstaand de doelgroepen waarvoor het CWZ graag rondleidingen verzorgt. Klik op de doelgroep die voor u van toepassing is voor meer informatie en aanmelden. Tijdige aanmelding is nodig om de mogelijkheden te bespreken en voor een goede organisatie van de rondleiding.

Basisscholen vanaf groep 5

Bij een rondleiding door het CWZ komen kinderen misschien wel voor het eerst in aanraking met de zorg in een ziekenhuis. Tijdens de wandeling wordt stilgestaan bij kenmerkende punten, zoals het poliplein, de 24-uurspost, het restaurant, het spoedplein, de beddencentrale en de apotheek. 

Klik hier voor meer informatie en/of de aanvraag van een rondleiding voor basisscholen.

Middelbare scholen

Middelbare scholieren laten we graag kennismaken met de zorg. Tijdens een rondleiding kunnen zij hun kennis over de zorg verbreden. Het CWZ kan beroepen laten zien waar zij soms nog niet bij stil staan dat die er zijn. Wie weet worden sommigen enthousiast over werken in de zorg! En dat is vooral handig als zij voor hun profielkeuze staan.

Klik hier voor meer informatie en/of de aanvraag van een rondleiding voor middelbare scholen.

Beroepsopleidingen

Tijdens de rondleidingen voor beroepsopleidingen wordt inhoudelijk dieper ingegaan op werken in het ziekenhuis. Het CWZ helpt de studenten door hen een zo realistisch mogelijk beeld te geven van werken in de zorg. Scholen die in aanmerking komen voor een rondleiding hebben een samenwerkingsverband met het CWZ en bevinden zich in de regio Nijmegen. De studenten volgen een MBO- of HBO opleiding in de zorg (niveau 2, 4 of 5). 

Klik hier voor meer informatie en/of de aanvraag van een rondleiding voor beroepsopleidingen.

Organisaties

In de samenwerking met andere partijen en binnen het netwerk van het CWZ ontstaat al snel interesse in elkaar. Heeft u een vraag over het CWZ? Mogelijk kan een rondleiding duidelijkheid bieden. We maken graag kennis met u! Leg uw vraag voor en wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Klik hier voor meer informatie en/of de aanvraag van een rondleiding voor organisaties.

Contact

Behoort u niet tot bovenstaande doelgroepen en heeft u een vraag over rondleidingen in het CWZ? Mail dan naar rondleidingen@verwijder-dit.cwz.nl. 


Fit & Vitaal voor medewerkers
Het vitaliteitsprogramma
Het CWZ Top Employer 2013
CWZ Top Employer Cure & Care 2014
Zorg jij voor ICT?
Zorg jij voor ICT?