Handenteam

Op de afdeling ergo- en fysiotherapie is een speciaal spreekuur voor patiënten met een beperking aan de hand, pols en/of onderarm die een poliklinische revalidatiebehandeling krijgen.

Bereikbaarheid

024 365 87 68
maandag - vrijdag
8.00 - 16.30 uur
ergo- en fysiotherapie C18

Gang van zaken handenspreekuur

  • U meldt zich bij de balie van C18. 
  • Samen met de revalidatiearts, de ergo- en fysiotherapeut wordt het behandelplan en de vooruitgang besproken. Als dat nodig is, neemt ook de plastisch chirurg deel aan dit spreekuur.

Spreekuur handproblemen

Een revalidatiearts, ergo- en fysiotherapeut, plastisch chirurg, maatschappelijk werker en psycholoog werken nauw samen. Wanneer dat nodig is wordt een afspraak gemaakt door de revalidatiearts op het handenspreekuur. Dat vindt plaats op de afdeling ergo- en fysiotherapie (C18). 

Dinie Giesbertz over het handenteam

Door een val hield Dinie Giesbertz aan haar rechterhand hand- en polsklachten over. Samen met het handenteam ging ze revalideren.

Dinie Giesbertz,
patiënt Ergotherapie
Lees haar verhaal

Waarvoor kunt u bij ons terecht ?

Praktische informatie

Komt u naar CWZ?

Draag bij verkoudheidsklachten, luchtwegklachten en/of griepklachten een medisch mondkapje. Deze liggen bij de ingangen van het ziekenhuis.

Wat neemt u mee?

Bij elke afspraak neemt u mee: een identiteitsbewijs (geldig paspoort, identiteitskaart of rijbewijs), zorgverzekeringspas en een actueel medicijnoverzicht (AMO).

Bereid u goed voor

Bedenk thuis al wat u tijdens uw afspraak wilt vragen. Als u goed op de hoogte bent, neemt u besluiten die passen bij uw persoonlijke situatie. Dit heet samen beslissen.

Melden bij een Meldpunt

U meldt zich voor een afspraak bij een Meldpunt. U kunt zich aanmelden met uw identiteitsbewijs bij een aanmeldzuil of bij een medewerker.