Waalsprong polikliniek

Polikliniek Waalsprong | CWZ Nijmegen

Wie zijn we?

CWZ heeft een uitgebreide polikliniek in Nijmegen-Noord. Bijna alle specialismen hebben spreekuren in de Waalsprong en het is mogelijk om röntgenonderzoek of bloedonderzoek uit te voeren. U krijgt een persoonlijke ontvangst, u kunt gratis parkeren en er is gratis koffie en thee. Vraag uw huisarts of specialist of u naar CWZ Waalsprong verwezen kunt worden.

Gang van zaken CWZ Waalsprong

  • U meldt zich bij de receptie. De receptioniste vraagt of u komt voor bloedprikken, een röntgenfoto, echo, MRI of een arts.
  • Als u voor een arts komt, vraagt zij bij welk specialisme u een afspraak heeft.
  • De receptioniste controleert uw persoonsgegevens en vertelt waar u kunt wachten.
  • Soms gebeurt vóór of na het bezoek aan de arts extra onderzoek. Bijvoorbeeld een röntgenfoto of controle urine.
  • De doktersassistente brengt u naar de onderzoekskamer. Soms blijft zij om de arts te helpen.
  • De arts stelt u vragen over uw klachten (anamnese). Zo nodig doet hij lichamelijk onderzoek. Daarna bepaalt hij het vervolg. Dat kan een behandeling zijn, extra onderzoek of een vervolgcontrole.
  • De doktersassistente bespreekt de eventuele verdere behandeling en onderzoeken met u. Zij maakt hier afspraken voor. Ook geeft zij u folders mee als u geopereerd wordt.

Folder

Nieuws over CWZ Waalsprong

 

 

Bereikbaarheid

Afdeling
Polikliniek CWZ Waalsprong

Bezoekadres
Carbatinastraat 3, 6515 GM Nijmegen
Let op: poli is niet in het ziekenhuis, kijk onderaan deze pagina voor routebeschrijving

Postadres
Postbus 9015 6500 GS Nijmegen

Telefoon
024 365 70 80

Openingstijden
8.00 uur tot 17.00 uur

Wegwerkzaamheden

De komende periode zijn er diverse werkzaamheden in en rondom Nijmegen. Vanaf maart 2019 is gestart met de renovatie van de Waalbrug in Nijmegen. Deze werkzaamheden kunnen van invloed zijn op uw route naar locaties van CWZ Nijmegen of de polikliniek Waalsprong en Druten. Houd hier dus rekening mee bij het plannen van uw bezoek aan CWZ. Bekijk de actuele wegwerkmeldingen

Afspraken

Afspraak maken
De huisarts of een CWZ-specialist verwijst u naar een polikliniek. Bel dan de polikliniek in CWZ. Geef aan dat u de afspraak in CWZ Waalsprong wenst. U kunt ook rechtstreeks naar CWZ Waalsprong bellen.

Afspraak afzeggen of wijzigen
Bent u op het afgesproken tijdstip verhinderd?
Bel dan zo snel mogelijk de polikliniek.
Er kan dan nog een andere patiënt in uw plaats komen.

Route naar CWZ Waalsprong

Openbaar vervoer
Er stoppen bussen vlak bij de ingang van CWZ Waalsprong. Wilt u de route van uw huis naar CWZ Waalsprong met het openbaar vervoer? Dat kan via onze reisplanner. U kunt ook bellen naar 0900 9292 (€0,90 per minuut).

Auto
Komt u met de auto? Ga voor een routebeschrijving naar onze reisplanner. Of bekijk de wegwijzer van CWZ Waalsprong onderaan de pagina.

Parkeren
Bij CWZ Waalsprong is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Voor auto's en fietsen. Ook zijn er enkele invalidenplaatsen en rolstoelen beschikbaar.

Verkeersmaatregelen Griftdijk

Vanaf 16 juli 2018 is de polikliniek CWZ Waalsprong minder goed bereikbaar. Van maandag t/m vrijdag tussen 07:00 uur en 09:00 uur en tussen 16:00 uur en 18:00 uur is het voor gemotoriseerd verkeer niet toegestaan om zonder ontheffing de Griftdijk op het punt Van Boetzelaerstraat en Italiëstraat te passeren. Voor meer informatie zie: https://www.waalsprong.nl/verkeersmaatregelen-op-de-griftdijk/

U kunt bij deze polikliniek of dit team komen voor deze onderzoeken. Dit hangt af van uw situatie.

U kunt op deze polikliniek of bij dit team te maken krijgen met deze zorgprofessionals.

A
B
G
H
J
K
M
P
S
T
V
W
Z