Nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws van CWZ.

ZO! Zorg overal: thuis, onderweg en bij CWZ

19 april 2022

Waar en wanneer u wilt, u kiest. CWZ biedt veel mogelijkheden voor digitale zorg.

Zorg overal: patiënt in keuken met tablet | CWZ Nijmegen

Technologie is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Dat merken we ook in de zorg. Sinds de coronapandemie heeft digitale zorg een vlucht genomen.

ZO! Zorg overal, ook thuis

Sinds de coronapandemie heeft digitale zorg een vlucht genomen. Denk aan beeldbellen met uw zorgverlener, uw afspraak in het ziekenhuis inzien in MijnCWZ, of uw gezondheid in de gaten houden met de CWZ Thuis app. Als één van de koplopers start CWZ daarom een digitale zorgcampagne: ZO! Zorg Overal. Thuis, onderweg en bij CWZ. Bij u thuis en in het ziekenhuis. Lokaal én digitaal. Net wat u wilt en wat bij u past. Dat beslist u als patiënt samen met uw zorgverlener. ZO! doen we dat in CWZ.

Zorg overal illustratie | CWZ Nijmegen

Wat is er mogelijk voor u? Bekijk onze speciale pagina over ZO! Zorg Overal

Zelf kiezen

Digitale zorg is een keuze, het moet niet. Natuurlijk kunt u als patiënt gewoon naar het ziekenhuis blijven komen voor een afspraak, onderzoek of behandeling. Daarnaast timmeren we hard aan de weg op het gebied van digitale zorg. Als CWZ vinden we het belangrijk dat u als patiënt samen met uw zorgverlener kunt kiezen en beslissen welke zorg het beste past bij uw gezondheidssituatie, plus persoonlijke wensen en behoeften. Zo krijgt u altijd de juiste zorg op de juiste plek, op het moment dat het nodig is.

Op elke plek en ieder moment

Digitale zorg biedt veel mogelijkheden. U kunt dan snel en eenvoudig bij medische gegevens. In een beveiligde omgeving, via uw laptop, tablet of smartphone. Overal waar u bent en op ieder moment. Dat geldt zowel voor patiënten als zorgverleners. U heeft snel, eenvoudig en flexibel contact met elkaar en kunt hiervoor kiezen bovenop of als vervanging van zorg (onderdelen) in het ziekenhuis.

Meer tijd en minder gedoe

U kunt als patiënt voor uw afspraak, onderzoek of behandeling in CWZ zelf vanuit (t)huis nu al veel digitaal regelen. Zoals een vragenlijst invullen, afspraak wijzigen of uitslag bekijken in patiëntportaal MijnCWZ. Bovendien kan uw zorgverlener digitaal nu ook thuis met u meekijken hoe het met uw gezondheid gaat. Heeft u toch wat vragen of wilt u graag even persoonlijk contact? Dan kunt u een e-consult aanvragen of beeldbellen met uw zorgverlener. U hoeft dan niet altijd meer naar het ziekenhuis te komen. Het is misschien even wennen en investeren om het te leren (waarbij we u overigens graag helpen), maar digitale zorg kan u stiekem best veel tijd, gedoe en parkeerkosten schelen. Zo heeft u zelf meer regie over uw eigen zorg of van een naaste.

Snel en handig zorg op maat

Heeft u binnenkort een onderzoek? Dan kunt u in de CWZ Zorg app alvast bekijken hoe dat in zijn werk gaat en hoe u zich hierop kunt voorbereiden. In de app staan allerlei folders, informatie en filmpjes. Gaat het om een chronische ziekte zoals diabetes? Dan kunt u thuis uw glucosewaarden meten en invoeren in de CWZ Thuis app. Uw zorgverlener kijkt dan digitaal mee hoe het gaat. Ziet alles er goed uit? Dan hoeft u soms niet naar het ziekenhuis te komen voor controle. Wijken de waarden af? Dan krijgt uw zorgverlener een melding en kunt u samen digitaal snel, eenvoudig en veilig contact leggen om de voor u benodigde zorg op maat af te stemmen. ZO! doen we dat in CWZ.

Meer informatie & contact

Benieuwd welke digitale middelen CWZ zoal biedt? En wat digitale zorg voor u persoonlijk kan betekenen in uw zorgtraject?

  • Vraag uw zorgverlener naar de mogelijkheden voor u
  • Bekijk het overzicht van zorg overal op onze website
  • Heeft u vragen of behoefte aan ondersteuning? Neem contact op met onze klantenservice via telefoonnummer 024 – 365 7300.