Vaste vriend

Als vaste vriend steunt u maandelijks of jaarlijks de Vrienden van CWZ. Hiermee zorgen wij voor net dat beetje extra aandacht voor patiënten en naasten. Met een structureel bedrag helpt u de CWZ-patiënten dan het meest. Zelfs als dit maar een klein maandelijks bedrag van € 5,- is.

Met het machtigingformulier geeft u de stichting Vrienden van CWZ toestemming om per maand, kwartaal of jaar een bepaald bedrag af te schrijven van uw bankrekening. U bent al donateur voor € 5,- per maand. En u kunt uw donatie gemakkelijk weer opzeggen.

Ik word vaste vriend

Uw gift wordt goed besteed

Vrienden van CWZ is een aparte stichting met ANBI-status. Dit betekent dat uw donatie gegarandeerd goed wordt besteed. Uw bijdrage gaat altijd naar het doel waarvoor u geeft en niet naar andere ziekenhuiszaken. Namens alle patiënten en hun familie dank voor uw bijdrage!

Uw gift is aftrekbaar

Vrienden van CWZ heeft de ANBI-status. Uw giften kunt u onder bepaalde voorwaarden aftrekken van uw inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Uw vaste donatie stopzetten?

Natuurlijk hopen wij dat u ons ziekenhuis wilt blijven steunen. Uw donatie is erg belangrijk. Wilt u uw bijdrage toch stopzetten? Dan kunt u dit formulier invullen of mailen naar vrienden@cwz.nl

Zo blijft u op de hoogte

  • Via een nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van onze doelen en acties. U kunt zich hiervoor aanmelden.

Privacy statement