Patiëntenverhalen over knieklachten

Silvano Orvini over knieklachten

Artrose in twee knieën, maar toch fanatiek blijven wielrennen. Het lukt Silvano Orvini (58) goed dankzij cortisonen-injecties. ‘Een prothese stel ik zo lang mogelijk uit.’ Lees zijn verhaal. 

Anita van Eldijk- van Halen over knieklachten

Ze werd afgelopen november geopereerd aan haar knie. Er zat vocht in haar linkerknie en ze kon niet meer lopen. Nu heeft Anita (52) in zowel haar rechter als in haar linkerknie een halve knieprothese. Lees haar verhaal. 

Fabian en Samantha over knieklachten

Fabian en Samantha zijn broer en zus met dezelfde knieaandoening. In normale, dagelijkse situaties schiet zomaar hun knie uit de kom. Vanuit Nijkerk kwamen zij naar het expertisecentrum knie waar ze werden behandeld door Sander Koëter.  Lees hun verhaal. 

Herman Verwegen over knieklachten

‘Het is net of ik mijn eigen knie weer heb, maar dan een verbeterde versie.’ Herman Verwegen (71) is paardenfokker. Voor iemand van zijn leeftijd is hij nog flink in de weer. Jarenlang met knieklachten. Lees zijn verhaal. 

Els Kersten-Wanders over knieklachten

Els (71) loopt rond met twee knieprothesen. Vijf jaar terug kreeg ze rechts een totale knieprothese, onlangs was de linkerkant aan de beurt. Ze heeft helemaal geen pijn meer en kan weer alles. Lees haar verhaal. 

Erik van Bronswijk over knieklachten

Om in aanmerking te komen voor een nieuwe knie, moest Eric van de orthopeed een doel hebben. Dat had hij meteen: de Vierdaagse lopen. Dat is hem gelukt!  Lees zijn verhaal.

Knie expertisecentrum van CWZ

CWZ heeft een landelijk erkend expertisecentrum voor knieklachten. We hebben deskundige artsen in huis die werken met de nieuwste technieken. U bent zo snel mogelijk van uw klachten af door ons traject van onderzoek en behandeling.