€ 1.993,47 opgehaald met de Vierdaagse voor Bedside Buskers!

29 juli 2019

Dit jaar is er € 1.993,47 opgehaald met de Vierdaagse voor het goede doel Bedside Buskers.

Vierdaagse 2019 | Vrienden van CWZ Nijmegen

Dit jaar is er € 1.993,47 opgehaald met de Vierdaagse voor het goede doel Bedside Buskers. Dit mooie bedrag is mogelijk gemaakt door donaties van de lopers van het CWZ Vierdaagse vriendenteam, donaties van vrienden, familie en kennissen van de lopers en vrijwillige bijdragen tijdens de Vierdaagse.

 

CWZ Vierdaagse vriendenteam

Dit jaar liepen er 136 lopers mee met het CWZ Vierdaagse vriendenteam. De CWZ post stond iedere dag op de route. Het enthousiaste vrijwilligersteam bestond uit oud-medewerkers, gepensioneerden, medewerkers en gastvrouwen van CWZ. Iedere dag hebben zij de lopers ontvangen met eten, drinken en een peptalk. Daarnaast was sportgeneeskunde van CWZ aanwezig om de voeten te tapen, blaren te verzorgen en een massage te geven.

Bedside Buskers

Sinds dit jaar is Bedside Buskers een goed doel van stichting Vrienden van CWZ. Het is geen geheim dat muziek je beter kan laten voelen. Daarom brengt Bedside Buskers live-muziek naar de mensen die het goed kunnen gebruiken: de patiënten in het ziekenhuis. Door de optredens van professionele muzikanten kunnen patiënten het ziek zijn even vergeten. En niet alleen voor patiënten, maar ook voor bezoekers en medewerkers is het een fijne afleiding. Om de muziekoptredens in CWZ te realiseren in 2019 en 2020 heeft stichting Vrienden van CWZ in totaal € 3.000,-- nodig.

Sponsoren

Mede dankzij de bijdragen van sponsoren was de Vierdaagse dit jaar weer een groot succes. Vrienden van CWZ bedankt zijn Vierdaagse sponsoren:

  • Dasta: leverde het sportshirt voor de lopers en vrijwilligers waardoor iedereen goed herkenbaar was. Daarnaast heeft Dasta de heerlijke koffie geleverd die zeer gewaardeerd werd door de lopers, vrijwilligers en overige bezoekers van de Vierdaagse post.
  • Communicatieregisseurs: leverde een handige en milieuvriendelijke waterzak voor de lopers.
  • Jonkerbosch Medisch Specialistisch Bedrijf Nijmegen: zorgde voor extra rustpost met eten, drinken en toilet- opfrisvoorziening voor de lopers in Malden zodat zij fris en fruitig de Via Gladiola op konden.
  • Werkorganisatie Druten Wijchen: leverde kosteloos via Boels de toiletvoorziening voor de lopers en vrijwilligers in Wijchen.
  • Hofmans catering: leverde de catering en materialen tijdens de Vierdaagse tegen korting. Het broodje knakworst werd zeer gewaardeerd door de lopers!
  • HANOS Nijmegen: leverde de biologische yoghurtdrank voor de lopers tegen korting.
  • DressMe Nijmegen: leverde korting op het sportshirt voor de lopers en vrijwilligers. 
  • Oregional: leverde regionaal fruit voor de lopers tegen korting.

Terugblik

Volgend jaar meelopen?

In 2020 loopt er ook weer een CWZ Vierdaagse vriendenteam mee voor een goed doel. Houd onze Vierdaagse paginain de gaten voor meer informatie of stuur een mail naar vrienden@verwijder-dit.cwz.nl. Dan stuurt Vrienden van CWZ u volgend jaar een mail met meer informatie.