Doe mee aan het golftoernooi van Vrienden van CWZ

09 april 2024
Golftoernooi CWZ

Dit jaar organiseert de Stichting Vrienden van CWZ voor het derde jaar op rij een Benefiet Golftoernooi op Golfbaan het Rijk van Nijmegen. Het toernooi vindt plaats op vrijdag 13 september 2024. We hopen van harte dit jaar ook enige huisartsen te zien op ons toernooi.

Waar draagt u aan bij?

Afgelopen jaar hebben de Vrienden van CWZ geld ingezameld om het buitenpaviljoen BeterBuiten voor opgenomen patiënten en hun bezoek te kunnen realiseren. Een van de acties was het golftoernooi in het najaar, dat veel geld binnenbracht. Dit jaar willen we geld inzamelen voor een mooie tuin onder het motto ‘Nog BeterBuiten’. Onderzoek heeft uitgewezen dat natuur en een groen, sfeervol en natuurlijk ingericht buitengebied het herstel bevorderen. Voor patiënten is het fijn om even in een veilige omgeving buiten te zijn.

Wat kunt u verwachten?

De vorige edities van dit toernooi zijn zeer geslaagd en vol gezelligheid verlopen. Naast het golfen waren er een wijnproeverij onderweg door Women on Wine, een beat the pro, en een veiling met mooie items na afloop. Uiteraard horen een gezellige borrel en een mooi buffet er ook bij. De kosten voor individuele deelname zijn €175,00. 

Hoe inschrijven?

Vanaf nu kunt u zich inschrijven via deze link.