Vrienden van CWZ Golftoernooi levert top opbrengst op voor BeterBuiten

21 september 2023

Het Vrienden van CWZ Benefiet Golftoernooi was een dag vol golf, plezier én met een prachtige opbrengst van ruim €15.000. Dit mooie bedrag komt ten goede aan BeterBuiten: een plek bij het ziekenhuis waar je als patiënt alleen of samen met je naasten even kunt ontspannen.

Benefiet golftoernooi 2023

Barbara Lodewijks Fotografie

Na een jaar vol voorbereiding vond op vrijdag 15 september het 2e Vrienden van CWZ Benefiet Golftoernooi plaats. Het was een dag vol golf, plezier én een prachtige opbrengst van ruim €15.000. Dit mooie bedrag komt ten goede aan BeterBuiten: een plek bij het ziekenhuis waar je als patiënt alleen of samen met je naasten even kunt ontspannen.

Een warm en zonnig welkom

De ochtend begon stralend, met veel zonneschijn en een warm onthaal op golfbaan Het Rijk van Nijmegen. Alle gasten van de stichting Vrienden van CWZ werden getrakteerd op een kopje koffie, thee en verrukkelijke appeltaart. Na uitleg van de spelregels tijdens het welkomstwoord mochten de deelnemers de baan op voor een opwindende dag vol golfplezier voor het goede doel. Vastbesloten om fanatiek maar sportief met zo min mogelijk slagen zo veel mogelijk winst te behalen. Tijdens de prijsuitreiking eind van de dag kwam Team Olround als triomfantelijke winnaar naar voren.

Veiling voor het goede doel

Na een enerverende dag op de golfbaan was het tijd voor een veiling voor het goede doel. De volledige opbrengst van de veiling is namelijk bestemd voor de stichting Vrienden van CWZ. Deze stichting zet zich in voor het welzijn van patiënten van CWZ en ondersteunt waardevolle initiatieven om deze patiënten net dat beetje extra zorg en aandacht te kunnen geven. De sfeer zat er goed in tijdens de veiling: enthousiaste bieders streden om onder meer een wijnproeverij en tickets voor een concert van John Mayer.

Bouwen aan nieuwe dromen

Een enthousiaste Arjan van Nistelrooij, voorzitter van Vrienden van CWZ: ‘Dankzij de vrijgevigheid van onze sponsoren en de inzet van alle betrokkenen is het Vrienden van CWZ Golftoernooi opnieuw een groot succes geworden. De opbrengst van ruim € 15.000,-  heeft onze verwachtingen overtroffen. Hiermee kunnen we verder bouwen aan onze ‘Beter Buiten’-droom: een plek buiten in het groen bij CWZ, waar patiënten en hun naasten hun ziekte even kunnen ontspannen en gewoon mens kunnen zijn.’

Impressie van de dag

Bekijk hier meer foto's voor een impressie van de dag 

Bedankt en tot volgend jaar

Joost Engel, bestuurslid van Vrienden van CWZ, voegde eraan toe: ‘Het golftoernooi was een fantastische dag en groot succes! Onze dank gaat uit naar alle deelnemers, sponsoren en betrokkenen die dit evenement mogelijk hebben gemaakt.’ Ook voor 2024 staat dit evenement alweer op de planning. Wilt u er volgend jaar bij zijn? Noteer vrijdag 13 september 2024 dan alvast in uw agenda. Graag tot dan!

Over Vrienden van CWZ

Vrienden van CWZ zet zich in voor het welzijn van patiënten en zorgt voor net dat beetje extra aandacht. De stichting ondersteunt de realisatie van voorzieningen, activiteiten en geschenken om een verblijf in CWZ voor patiënten en dierbaren zo aangenaam mogelijk te maken. Meer weten over de stichting en gerealiseerde doelen? Kijk op de website of volg de stichting via Facebook of LinkedIn.
Automatisch op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, projecten en acties? Meld u dan aan voor de stichting Vrienden van CWZ nieuwsbrief. U ontvangt de nieuwsbrief dan 2x per jaar per mail. 

Op de hoogte blijven van CWZ nieuws?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.