Benefiet golftoernooi Vrienden van CWZ

Om initiatieven voor patiënten en hun dierbaren te kunnen blijven realiseren, organiseert Vrienden van CWZ een derde editie van het Vrienden van CWZ benefiet golftoernooi op vrijdag 13 september 2024.

Al twee jaar op rij organiseerde Vrienden van CWZ een succesvol benefiet golftoernooi. Beide keren hebben we meer dan € 15.000 opgehaald om initiatieven voor patiënten en hun dierbaren te kunnen realiseren, zoals BeterBuiten. Op vrijdag 13 september 2024 organiseert Vrienden van CWZ een derde editie bij Golfbaan Het Rijk van Nijmegen.

Dat doen we om net dat beetje extra aandacht voor patiënten en hun dierbaren te kunnen blijven bieden. We realiseren voorzieningen, activiteiten en geschenken om het voor patiënten en hun dierbaren zo aangenaam mogelijk te maken. Vrienden van CWZ gaat verder waar de reguliere zorg stopt.

Helpt u mee om net dat beetje extra aandacht te kunnen blijven bieden? Meld u dan aan voor het Vrienden van CWZ benefiet golftoernooi. 

Deelname

Graag nodigen we u uit om deel te nemen aan het Vrienden van CWZ benefiet golftoernooi.

Dag- en/of avondprogramma
De deelname bestaat bij een bedrijf en/of organisatie uit een flight van drie of vier personen voor de prijs van € 1.000. Daarbij ontvangt u een naamsvermelding op 1 van de holes tijdens het toernooi en een naamsvermelding op de website van Vrienden van CWZ. 

Bij individuele deelname als particulier is sprake van een prijs van € 175,00 per deelnemer. 

Geen golfervaring? U bent van harte welkom om vanaf 17.00 uur alleen het avondprogramma incl. borrel, veiling en diner bij te wonen. De kosten bedragen €75,00 euro p.p.

> Aanmelden dag- en/of avondprogramma

Donatie
Kunt u helaas niet aanwezig zijn, maar wilt u wel een bijdrage leveren? Wij waarderen het als u een donatie voor Vrienden van CWZ achterlaat. 

Ik wil doneren

Sfeerimpressie

Locatie

Het benefiet golftoernooi wordt gehouden op Golfbaan Rijk van Nijmegen, Postweg 17 in Groesbeek. 

Sponsoren

Mede dankzij deze organisaties kan Vrienden van CWZ dit benefiet golftoernooi realiseren:

Golftoernooi

Foto's

Wilt u alvast de sfeer proeven? Bekijk de foto's van de vorige editie. 

Vragen?

Bij vragen over het evenement kunt u contact opnemen met het projectteam van Vrienden van CWZ. Stuur een mail naar vrienden@verwijder-dit.cwz.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.