Benefiet golftoernooi Vrienden van CWZ

Om initiatieven voor patiënten en hun dierbaren te kunnen blijven realiseren, organiseert Vrienden van CWZ een tweede editie van het Vrienden van CWZ benefiet golftoernooi op vrijdag 15 september 2023.

Vorig jaar organiseerde Vrienden van CWZ een succesvol benefiet golftoernooi. We haalden meer dan € 20.000 op om duurzame projecten rondom Vitaal en Bewegen te realiseren. Op vrijdag 15 september 2023 organiseert Vrienden van CWZ daarom een tweede editie bij Golfbaan Het Rijk van Nijmegen.

Dat doen we om onze nieuwe droom voor onze patiënten te verwezenlijken: een buitenpaviljoen. Een plek midden in het groen waar patiënten met hun naasten kunnen ontspannen. Een plek voor goede gesprekken, waar je even niet aan je ziekte hoeft te denken. Een plek die bijdraagt aan het herstel en de behandeling. Het is een paviljoen voor élke patiënt, ook als je nog niet fit genoeg bent om uit bed te gaan. Er zijn voorzieningen voor ziekenhuisbedden en medische apparatuur.

Helpt u mee onze droom te realiseren? Meld u dan aan voor het Vrienden van CWZ benefiet golftoernooi. 

Deelname

Graag nodigen we u uit om deel te nemen aan het Vrienden van CWZ benefiet golftoernooi.

Dag- en/of avondprogramma
De deelname bestaat bij een bedrijf en/of organisatie uit een flight van drie of vier personen voor de prijs van € 1.000. Bij individuele deelname als particulier is sprake van een prijs van € 250,00 per deelnemer. 

Geen golfervaring? U bent van harte welkom om vanaf 17.00 uur alleen het avondprogramma incl. borrel, veiling en diner bij te wonen. De kosten bedragen €75,00 euro p.p.

> Aanmelden dag- en/of avondprogramma

Donatie
Kunt u helaas niet aanwezig zijn, maar wilt u wel een bijdrage leveren? Wij waarderen het als u een donatie voor Vrienden van CWZ achterlaat. 

Ik wil doneren

Golftoernooi

Sfeerimpressie

Wilt u alvast de sfeer proeven? Bekijk de foto's van de vorige editie

Locatie

Het benefiet golftoernooi wordt gehouden op Golfbaan Rijk van Nijmegen, Postweg 17 in Groesbeek. 

Sponsoren

Mede dankzij deze organisaties kan Vrienden van CWZ dit benefiet golftoernooi realiseren:

Vragen?

Bij vragen over het evenement kunt u contact opnemen met het projectteam van Vrienden van CWZ. Stuur een mail naar vrienden@verwijder-dit.cwz.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.