De Vrienden-koffieactie: koop, win én steun

07 december 2021

Met de opbrengst van deze actie kan de stichting zich blijven inzetten voor net dat beetje extra aandacht voor patiënten van CWZ.

Vrienden van CWZ kerstactie 2021 | CWZ Nijmegen

 

Elk jaar organiseert stichting Vrienden van CWZ een kerstactie. Inmiddels een traditie. Het doel hiervan is om geld in te zamelen voor de stichting om zo nog meer te kunnen betekenen voor de patiënten van CWZ en hun dierbaren. Van de opbrengt kunnen er nog meer projecten gerealiseerd worden die bijdragen aan het welzijn van de patiënt. Koop een zak smaakvolle koffiebonen (of gemalen koffie) van Blommers, steun hiermee de stichting én maak zelf kans op een luxe espressomachine.

9 euro voor de stichting

Rond de feestdagen kan vast iedereen een heerlijke bak koffie gebruiken. In deze periode zijn we allemaal druk, genieten we van het heerlijke eten en staan onze dagen vol met activiteiten. Reden genoeg om in de ochtend wat tijd voor jezelf te nemen met een heerlijke bak koffie. Samen met koffiebranderij Blommers biedt stichting Vrienden van CWZ de speciaal voor CWZ gebrande koffie aan om geld in te zamelen. Dankzij Blommers gaat er per verkochte zak koffie bij afhalen €9,- naar de stichting. Liever bezorgen? Dan ontvangt de stichting €3,50 per koffiezak. Het gaat om een zak van 1 kilogram voor €28,95. Met deze opbrengt kan de stichting zich blijven inzetten voor net dat beetje extra aandacht voor de patiënten van CWZ. Denk hierbij aan projecten zoals Vlinder, Zing je sterk en de Beweegborden op de afdeling neurologie.

Een speciale blend

De speciale koffie blend is er een die bij veel medewerkers van CWZ bekend staat als de lekkerste koffie van CWZ. Een bakje waar menig medewerker graag wat extra stappen voor zet. Door deze actie is het nu ook mogelijk om deze speciale koffie gewoon thuis uit het apparaat te laten komen. Ben je dus nog op zoek naar een origineel kerstcadeau? Of moet jij als koffieliefhebber deze bonen echt geproefd hebben? Bestel dan de koffie van Blommers.

Koop en win!

Koop je een zak koffie van Blommers? Dan maak je automatisch kans op de super deluxe espressomachine ‘The Barista Express’ ter waarde van €700,-! Die wil jij toch ook? Zo geniet je thuis van de best gezette koffie. Uiteraard met dank aan Blommers.

Extra aandacht voor patiënten en naasten

Door deel te nemen aan deze actie kan Vrienden van CWZ zich blijven inzetten voor net dat beetje extra aandact.

 

Vrienden van CWZ

Vrienden van CWZ zet zich in voor het welzijn van patiënten en zorgt voor net dat beetje extra aandacht. Ze realiseren voorzieningen, activiteiten en geschenken om het voor patiënten en hun dierbaren zo aangenaam mogelijk te maken. Meer weten over de stichting en gerealiseerde doelen? Kijk op de website of volg de stichting via Facebook of LinkedIn.

Blijf op de hoogte

Blijf automatisch op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, projecten en acties via de gratis nieuwsbrief. U ontvangt de nieuwsbrief 2 keer per jaar. Ja, ik wil me aanmelden.