Marrie over spataderbehandeling

Marrie de Kat Angelino-Kersbergen (41) had al vanaf haar 20e last van spataderen. Met name van bijkomende klachten zoals jeuk en vermoeide benen.

Patiëntverhaal spataderen | CWZ Nijmegen

Marrie de Kat Angelino-Kersbergen (41) had al vanaf haar 20e last van spataderen. Met name van bijkomende klachten zoals jeuk en vermoeide benen. Afgelopen zomer onderging ze een laserbehandeling in CWZ.

Kilo's lood aan m'n benen

Zware, opgezwollen en vermoeide benen, dikke bobbels op haar benen en iedere avond ontzettend veel jeuk. Al jaren werd Marrie de Kat Angelino Kersbergen erdoor geplaagd.

'Iedere avond voelde het alsof ik kilo's lood aan mijn benen had hangen.'

Marrie, patiënt met spataderen

Ruim 20 jaar heeft ze ermee rondgelopen. Vanwege haar kinderwens werd namelijk geadviseerd om met de behandeling te wachten. Onlangs hakte ze de knoop door: 'Ik had zoveel last dat ik nu eindelijk actie heb ondernomen'.

Laserbehandeling 

De laserbehandeling in CWZ was geheel pijnloos en binnen een uur klaar. Na de ingreep had ze gelijk geen last meer van zware benen en ook de jeuk was weg. Marrie is erg tevreden over de behandeling: 'Het ging mij niet om mooiere benen, ik wilde gewoon van de klachten af. En dat is gelukt!'

Datum onbekend