Nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws van CWZ.

Start jaarlijks onderzoek naar patiënttevredenheid

29 maart 2022

Begin april zullen de digitale vragenlijsten voor het jaarlijkse onderzoek naar patiënttevredenheid verstuurd worden. De vragenlijst wordt verstuurd aan patiënten die in de eerste 3 maanden van 2022 in CWZ zijn geweest. Dit geldt ook voor patiënten die in deze maanden een telefonisch en/of video consult hebben gehad. Deelnemen aan de vragenlijst is vrijwillig en anoniem.

Begin april versturen wij de digitale vragenlijsten voor het jaarlijkse onderzoek naar patiënttevredenheid. U ontvangt een vragenlijst als u als patiënt in de eerste 3 maanden van 2022 in CWZ bent geweest. Dit geldt ook voor patiënten die in deze maanden een telefonisch en/of video consult hebben gehad. Deelnemen aan de vragenlijst is vrijwillig en anoniem.

Mailadres afkomstig van Expoints

Net zoals vorig jaar ondersteunt meetbureau Expoints ons hierbij. De afzender van de e-mail is daarom: cwz@verwijder-dit.expoints.nl

Vragen en meer informatie

Heeft u vragen? Mail dan naar onderzoek@verwijder-dit.cwz.nl. Voor meer informatie kunt u ook terecht op de websitepagina met veelgestelde vragen. Hier staat ook de privacyverklaring.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief >