Nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws van CWZ.

Deze zomer vrij van handklachten dankzij korte toegangstijd

20 april 2015

Handklachten zijn vervelend. Ze belemmeren in de dagelijkse handelingen, maar ook de hobbies waaraan u plezier beleeft. Veel handklachten zijn goed te verhelpen. De kans is groot dat u deze zomer optimaal gebruik kunt maken van de zon en de zomerenergie, zónder handklachten. Maak daarom nu een afspraak bij het handenteam. Na verwijzing door de huisarts, kunt u al binnen 1 tot 2 dagen terecht!

Behandeling van handklachten vereist speciale deskundigheid. De hand is een complex lichaamsdeel waarin verschillende motorische onderdelen samenwerken. In het CWZ handenteam werken verschillende disciplines samen: plastische chirurgie, revalidatiegeneeskunde, fysiotherapie en ergotherapie.

Het handenteam van CWZ behandelt jaarlijks meer dan 400 handklachten. Het hersteltraject verschilt per behandeling. Wie nu een afsprak maakt, start direct met de behandeling. En kan deze zomer nog onkruid wieden of eindelijk die lamp ophangen. Handig toch?

Klik hier voor de actuele toegangstijd bij hand- en polsklachten. Maak een afspraak met het handenteam via polikliniek plastische chirurgie.