De Vierdaagse: nieuwe deelnamepakketten

20 juni 2016

Wil jij de 4daagse lopen als Vriend van CWZ en dus lopen voor een goed doel? We hebben verschillende deelnamepakketten.

Heb jij een startbewijs voor de 100e Vierdaagse? Loop dan met je loopmaatjes mee met het Vriendenteam van CWZ om geld binnen te halen voor dialysepatiënten. Deze groep patiënten is noodgedwongen urenlang gekluisterd aan bed of stoel. Zij kunnen tijdens deze uren actief blijven met behulp van stoelfietsen of spelcomputers. Dat geeft de nodige afleiding én bovendien blijven ze langer fit. De stichting Vrienden van CWZ zamelt geld in zodat de dialyseafdeling deze voorzieningen kan aanschaffen.

Wat betekent lopen als Vriend van CWZ?
De lopers van het CWZ-Vriendenteam betalen een bedrag voor het deelnamepakket. Daarvan gaat een groot deel naar dit mooie, goede doel. Je loopt dus niet alleen mee voor je eigen plezier en gezondheid, maar helpt ook een groep patiënten die dat helaas niet kan.

De verschillende pakketten
Je ontvangt een deelnemerspakket waarin je tevens een bijdrage levert aan het goede doel. Hieronder zie je de verschillende pakketten. Kijk op de website van De Vrienden van CWZ voor een gedetailleerde beschrijving van de pakketten.

Deelnemerspakket 30 km inclusief t-shirt (30,-)
Deelnemerspakket 30 zonder t-shirt (20,-)
Deelnemerspakket 40 km inclusief t-shirt (35,-)
Deelnemerspakket 40 km zonder t-shirt (25,-)
Deelnemerspakket 50 km inclusief t-shirt (35,-)
Deelnemerspakket 50 km zonder t-shirt (25,-)
Deelnemerspakket 55 km inclusief t-shirt (30,-)
Deelnemerspakket 55 km zonder t-shirt (20,-)

Wie kan meelopen als CWZ-vriend?
Iedereen is welkom om mee te lopen met het Vriendenteam. CWZ-medewerkers en ook al hun vrienden en familie. Hoe meer Vrienden, hoe groter de opbrengst voor de dialyseafdeling!

Hoe aanmelden?
Dat kan tot en met 24 juni 2016 via dit formulier op de website van Vrienden van CWZ. Na inschrijving ontvang je het pakket met polsbandje.

Meer informatie
Op onze website vind je meer informatie. We hopen een groot, enthousiast Vriendenteam op de been te krijgen.