Gert-Jan Willems

Mijn naam is Gert-Jan Willems, ooit geboren in CWZ Nijmegen, maar ik kom uit Beuningen en daar woon ik nu ook. Ik ben de trotse eigenaar van UTS Verkroost Nijmegen. Een facilitair logistieke dienstverlener. Leuk om te weten; mijn twee jongens (22 en 26) werken ook in het bedrijf.

'Mijn motto: Als je het een ander gunt, komt het vanzelf naar jou toe. Dit is dan ook iets waar ik me graag aan vasthoud. Ik ben graag met mensen. Nieuwe mensen ontmoeten, samenwerken en samen aan iets moois bouwen is iets waar ik energie van krijg. Je vindt me thuis regelmatig in de keuken. Dan sta ik met passie te koken of schenk ik een goed glas wijn in. Ik ben ook graag actief bezig. Van wandelen, fietsen en tennissen tot aan een bijzondere reis maken met mijn gezin. Allemaal activiteiten waar ik met volle teugen van geniet.

'Netwerken, mensen in contact brengen en bijdragen aan een groter maatschappelijk doel is iets waar ik blij van word.'

Een bijdrage leveren aan de maatschappij, is wat elke ondernemer zou moeten doen vind ik. Zelf doe ik dit vanuit een aantal bestuursfuncties. Netwerken, mensen in contact brengen en bijdragen aan een groter maatschappelijk doel is iets waar ik een voldaan gevoel van krijg. De stichting Vrienden van CWZ draagt bij aan een kwalitatief beter verblijf voor een patiënt. Daar waar de basis zorg niet de middelen of mogelijkheden heeft. Een prachtig initiatief waar ik graag mijn bijdrage aan wil leveren.

Door mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en besturen, heb ik inmiddels een groot netwerk opgebouwd. Dit komt natuurlijk in mijn rol als bestuurslid van Vrienden van CWZ goed van pas. Mijn persoonlijke missie? Daar doe ik eigenlijk niet aan. Ik ga meer voor het samen doen. Gewoon doen, ervoor gaan en in harmonie samen werken. Juist dan zet je impactvolle initiatieven neer en kun je écht iets betekenen.'

Het verhaal van andere bestuursleden lezen.