ProWIN in actie voor Beweegtuin voor kinderen

12 maart 2018

Ria Verfuurt-Ponjee, proWIN directie, gaat zich samen met collega’s Hannie de Jong en Brenda Nieborg hard maken om de komende tijd zoveel mogelijk ‘sweethearts’ te verkopen voor het goede doel: Beweegtuin voor kinderen.

ProWIN in actie voor Beweegtuin voor kinderen | CWZ Nijmegen

Ria Verfuurt-Ponjee, proWIN directie, gaat zich samen met collega’s Hannie de Jong en Brenda Nieborg hard maken om de komende tijd zoveel mogelijk ‘sweethearts’ te verkopen voor het goede doel: Beweegtuin voor kinderen. Per 250 verkochte sweethearts ontvangen zij €1.000,- van de stichting proWIN om een sociaal kinder- of jeugdproject te steunen.

Dichtbij en tastbaar

‘ProWIN heeft milieu en gezondheid hoog in het vaandel staan. Voor deze actie waren we op zoek naar een regionaal doel voor kinderen en kwamen al gauw terecht bij het goede doel: Beweegtuin voor kinderen,’ aldus Ria. De dames hebben alle drie familieleden die een lange tijd in CWZ hebben gelegen of hier nog steeds regelmatig komen. Hannie: ‘Het is fijn dat we ons met deze actie kunnen inzetten voor een ziekenhuis dat we zelf goed kennen.’

Actie

De actie koop een proWIN sweetheart loopt tot 30 april 2018. Donderdag 12 april staan de dames van proWIN van 11.00 uur tot 14.00 uur in de Binnentuin om zoveel mogelijk sweethearts te verkopen. Je kunt ook een sweetheart bestellen. Ga naar de website van proWIN en neem contact op door te bellen of vul het contactformulier in met je naam, e-mailadres en geef bij bericht aan dat je graag een sweetheart(s) wilt kopen voor het goede doel de beweegtuin voor kinderen CWZ. Dit is een goed doel van de Vrienden van CWZ.

Sweetheart

De sweetheart bestaat uit drie lagen microvezels die het hartje zacht en compact maken. Ze zijn verkrijgbaar in vier kleuren: blauw, roze, groen en grijs. Het is leuk om als geschenk te geven of handig voor eigen gebruik. Kijk op de website van proWIN voor meer informatie over de actie.

Vrienden van CWZ

De beweegtuin één van de goede doelen van Vrienden van CWZ.  De stichting zet zich in voor extra voorzieningen en activiteiten die het welzijn van patiënten vergroten. Stichting Vrienden van CWZ helpt die te realiseren met steun van bedrijven en donateurs.