Jaarimpressie Vrienden van CWZ 2021

21 juni 2022

Blik terug op 2021 via de digitale jaarimpressie van Vrienden van CWZ.

Jaarimpressie 2021 | Vrienden van CWZ

2021, een jaar waarin weer meer kon en mocht. Een jaar waarin stichting Vrienden van CWZ prachtige initiatieven omarmden, verrast werd door een groep leerlingen en een nieuwe samenwerking aanging. Maar vooral ook een jaar vol nieuwe energie, ideeën en ambities. Dit jaar mocht de stichting namelijk maar liefst drie nieuwe bestuursleden verwelkomen, waaronder de nieuwe voorzitter Arjan van Nistelrooij.

In het jaar 2021 heeft Vrienden van CWZ een aantal mooie projecten gerealiseerd voor patiënten van CWZ. Van het project Vlinder waarmee een ziekenhuiskamer comfortabeler en huiselijker gemaakt kan worden en beweegborden op de afdeling neurologie, tot aan een interessante samenwerking met Wishful Singing om patiënten met Long Covid te helpen bij hun herstel door middel van zang.

 

Jaarimpressie 2021 | Vrienden van CWZ

Jaarimpressie

Bekijk wat de stichting heeft gerealiseerd voor CWZ-patiënten en hun dierbaren. Jaarimpressie bekijken

Vrienden van CWZ

Vrienden van CWZ zet zich in voor het welzijn van patiënten en zorgt voor net dat beetje extra aandacht. Ze realiseren voorzieningen, activiteiten en geschenken om het voor patiënten en hun dierbaren zo aangenaam mogelijk te maken. Meer weten over de stichting en gerealiseerde doelen? Kijk op de website of volg de stichting via Facebook.

Blijf op de hoogte

Blijf automatisch op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, projecten en acties via de gratis nieuwsbrief. Ja, ik wil me aanmelden.