Janna van den Heuvel-Huijbers

Bij het Wetenschapscentrum combineert Janna haar passie voor onderzoek en voor kwaliteit. Daar wordt elk onderzoek beter van!

Zorg voor kwaliteit van onderzoek

Janna is van oorsprong apothekersassistente. In 2013 rondde ze de Hbo-opleiding farmaceutisch consulent af. Ze deed ervaring op met bewaken van kwaliteitszorg, deskundigheidsbevordering en het verbeteren van farmaceutische patiëntenzorg. Hiervoor stond ze in nauw contact met andere zorgverleners in verschillende netwerken. In 2017 begon ze in CWZ als apothekersassistente met als aandachtsgebied klinisch geneesmiddelen onderzoek (KGO). Hier groeide haar interesse voor onderzoek. In 2023 startte ze als kwaliteitsmedewerker van het Wetenschapscentrum, waar ze haar passie voor onderzoek en kwaliteitszorg optimaal kan combineren. Bij het Wetenschapscentrum initieert, ontwikkelt en implementeert ze kwaliteitsverbetering en monitort ze het onderzoek in CWZ.

Waarvoor kun je bij Janna terecht?

  • Monitoren van CWZ-geïnitieerde onderzoeken, zowel in CWZ als deelnemende ziekenhuizen
  • Vragen over monitorplannen en rapportages van uitgevoerde monitorvisites
  • Vragen over monitoring en kwaliteit van onderzoek
  • Ondersteuning bij de opzet en het uitvoeren van kwaliteitsverbetering van onderzoek
  • Trainingen op het gebied van kwaliteit van wetenschappelijk onderzoek

'Ik krijg er energie van om samen met onderzoekers en andere betrokken zorgverleners door kwaliteitsverbetering van onderzoek een bijdrage te leveren aan de verbetering van onze zorg.'