Monique Bruns-Tijkorte

Monique werkt sinds 2017 bij het Wetenschapscentrum en was betrokken bij de oprichting. Samen met haar collega Lotte Wijers is ze verantwoordelijk voor het voorbereiden van de beoordeling van alle WMO- en niet-WMO-plichtige studies in CWZ.

Een bak ervaring

Oorspronkelijk begonnen als IC-verpleegkundige op verschillende afdelingen en in meerdere ziekenhuizen, deed Monique daarna als researchverpleegkundige bij CWZ ervaring op met het ondersteunen en doen van wetenschappelijk onderzoek. Met een afgeronde researchopleiding van het RadboudUMC op zak én bijna 15 jaar ervaring met wetenschappelijk onderzoek, ondersteunt  Monique onderzoekers in CWZ op alle fronten.

Waarvoor kun je bij Monique terecht?

  • Vraagbaak voor alle mensen die onderzoek willen doen in CWZ.
  • Begeleiden van onderzoekers / promovendi / studenten. Bijvoorbeeld bij het opzetten, aanvragen begroten en uitvoeren van onderzoeken.
  • Scholing en training over bijvoorbeeld wet en regelgeving (GCP).
  • Begeleiden van grote onderzoekstrajecten met veel interne en externe partijen (o.a. ZonMw, IKNL-projecten).
  • Toegang regelen voor benodigde systemen voor onderzoekers.

'Ik vind het leuk om mensen te helpen hun weg te vinden in onderzoek doen en mijn kennis en ervaring te delen. Ik word vrolijk van het regelen van onderzoek en het voor elkaar krijgen van ingewikkelde afspraken. Het geeft mij voldoening als ik heb meegewerkt aan een onderzoek dat onze zorg beter maakt.'