Nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws van CWZ.

Vrienden van CWZ slaat grote slag met eerste benefiet golftoernooi

15 september 2022

Afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zover! De eerste editie van het Vrienden van CWZ benefiet golftoernooi ging van start. Het was een groot succes, waar we als stichting met een grote glimlach op terug kijken.

Afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zover! De eerste editie van het Vrienden van CWZ benefiet golftoernooi ging van start. Het was een groot succes, waar we als stichting met een grote glimlach op terug kijken.

Na regen komt zonneschijn

Om half elf druppelden de eerste gasten binnen bij golfbaan Het Rijk van Nijmegen. Ze werden ontvangen met koffie, thee en een heerlijk stuk appeltaart. Na het welkomstwoord en het toelichten van de spelregels was het tijd om de baan op te gaan. Van twaalf tot vijf uur hebben de spelers achttien holes gelopen om met zo min mogelijk slagen de concurrentie achter zich te kunnen laten. De regen mocht de pret zeker niet drukken. Na de sportieve wedstrijd was het tijd voor een borrel en hapjes. Aansluitend was de prijsuitreiking, met team Vicom als grote winnaar.

Veiling

Na een (ont)spannende golfdag werd de veiling gehouden. Alle opbrengsten van deze veiling gaan naar Vrienden van CWZ. De stemming zat er goed in en er werd volop geboden op gave items, zoals een wijnproeverij, vier VIP-kaarten voor het concert van Stromae in de Ziggodome, een zangworkshop, bierpakketten en nog veel meer. Tot slot werd er onder het genot van een heerlijk buffet nagepraat over deze sportieve dag.

Een groot succes

Het golftoernooi heeft bijna €15.000 euro opgebracht voor Vrienden van CWZ. Voorzitter Arjan van Nistelrooij vertelt over de fantastische opbrengst van deze dag: ‘Dankzij de steun van de vele sponsoren en de inzet van alle betrokkenen, is het golftoernooi van Vrienden van CWZ een groot succes geworden. Met deze mooie opbrengst en de zichtbaarheid voor stichting Vrienden van CWZ kunnen we patiënten van CWZ begeleiden en stimuleren om naast onze zorg ook goed voor zichzelf en hun gezondheid te kunnen zorgen’. Joost Engel, bestuurslid Vrienden van CWZ vult aan: ‘Het golftoernooi was een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar. Onze dank aan alle betrokkenen en sponsoren is groot.’

Dankwoord

Graag bedankt stichting Vrienden van CWZ alle betrokkenen van het benefiet golftoernooi voor hun bijdrage. Met in het bijzonder AFAS Software voor het sponsoren van dit golftoernooi.

Vrienden van CWZ

Vrienden van CWZ zet zich in voor het welzijn van patiënten en zorgt voor net dat beetje extra aandacht. Ze realiseren voorzieningen, activiteiten en geschenken om het voor patiënten en hun dierbaren zo aangenaam mogelijk te maken. Meer weten over de stichting en gerealiseerde doelen? Kijk op de website of volg de stichting via Facebook of LinkedIn.

Blijf op de hoogte

Blijf automatisch op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, projecten en acties via de gratis nieuwsbrief. U ontvangt de nieuwsbrief 2 keer per jaar. Ja, ik wil me aanmelden.