Nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws van CWZ.

Vierdaagse-menu voor CWZ-patiënten

30 juni 2016

Vanaf 1 juli kunnen alle patiënten die hier zijn opgenomen een Vierdaagse-diner kiezen ter gelegenheid van de 100ste Vierdaagse.

Vierdaagesemenu 2016 | CWZ Nijmegen

Vanaf 1 juli kunnen alle patiënten die hier zijn opgenomen een Vierdaagse-diner kiezen ter gelegenheid van de 100ste Vierdaagse. Om zich verbonden te voelen met dit Nijmeegse evenement. Ook houden ze er een alternatief Vierdaagse-kruisje aan over, want de maaltijd wordt aangeboden in een speciale bewaarverpakking.

Oranje-groen
De maaltijd zelf knipoogt naar de Vierdaagse. Zij bestaat uit twee kleuren rijst, oranje en groen, met daaronder malse kipdij in een traditionele Biryanisaus. Het is een variant op een feestmaal dat in India wordt geserveerd bij feestelijke gelegenheden. Het diner is samengesteld door chef-kok Pascal Jalhaij van Chef Martin/Marfo, de maaltijdleverancier van CWZ.

Vrienden
Tijdens deze 100ste Vierdaagse staat Nijmegen op zijn kop. Sommige van de trouwe lopers lopen dit keer zelfs 55 km per dag, een route die speciaal voor deze jubileumeditie is uitgestippeld. De lopers van Vrienden van CWZ doen mee om een goed doel te sponsoren. Zij lopen voor 'bewegen tijdens dialyse'.