Nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws van CWZ.

Via zorgverlenersportaal inzage in epd van uw eigen patiënten

30 oktober 2018

Via het zorgverlenersportaal kunt u inzage krijgen in gedeelten van het elektronisch patiëntendossier van uw eigen patiënten die hiervoor toestemming hebben gegeven. Onder bepaalde omstandigheden is het ook mogelijk gegevens van andere patiënten te raadplegen.

Illustratie huisarts achter pc | CWZ Nijmegen

Via het zorgverlenersportaal kunt u inzage krijgen in gedeelten van het elektronisch patiëntendossier van uw eigen patiënten die hiervoor toestemming hebben gegeven. Onder bepaalde omstandigheden is het ook mogelijk gegevens van andere patiënten te raadplegen.

Alleen voor uw patiënten die hiervoor toestemming hebben gegeven
Inzage in de medische gegevens kan alleen bij patiënten die hiervoor toestemming hebben gegeven. Toestemming geven uw patiënten via een toestemmingsformulier dat ze kunnen invullen, ondertekenen en retourneren naar CWZ.

Toegang aanvragen
Via het u aanvraagformulier kunt u toegang tot het zorgverlenersportaal aanvragen. U mailt het ingevulde formulier of een foto of scan daarvan naar zorgverlenersportaal@verwijder-dit.cwz.nl.

Wanneer u kunt inloggen, ontvangt u een bevestiging en een beknopte handleiding. Voor het inloggen heeft u een persoonlijke UZI-pas nodig.