Nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws van CWZ.

Uw folders beschikbaar via patiëntportaal MijnCWZ

17 mei 2019

Vanaf vandaag kunt u via uw patiëntportaal MijnCWZ digitaal folders bekijken die de zorgverlener voor u heeft klaargezet.

Patiëntportaal MijnCWZ | CWZ Nijmegen

Vanaf vandaag kunt u via uw patiëntportaal MijnCWZ digitaal folders bekijken die de zorgverlener voor u heeft klaargezet. Als patiënt wilt u betrokken zijn en meebeslissen over de zorg in het ziekenhuis. Het is belangrijk dat u over de juiste informatie beschikt. Deze informatie is vanaf nu gemakkelijk in te zien via MijnCWZ.

Digitaal of op papier

De zorgverlener vraagt of u de folder met informatie over uw aandoening, onderzoek of behandeling digitaal wilt of op papier. Wilt u de folder digitaal, dan selecteert de zorgverlener de juiste folder voor u. Vervolgens kunt u de folder teruglezen in uw patiëntportaal MijnCWZ.

Wat ziet u in MijnCWZ?

In MijnCWZ is het tabblad ‘Patiëntfolders’ toegevoegd. Dit tabblad staat bovenin naast de andere tabbladen zoals Afspraken, Dossier en Medicijnen. Naast algemene informatie over het ziekenhuis, vindt u daar de folders die de zorgverlener voor u heeft klaargezet.

Voordelen

  • Altijd en overal online toegang tot de actuele informatie.
  • Steeds meer patiënten hebben een voorkeur voor digitale informatie.
  • De folder raakt niet zoek, u kunt het altijd terugvinden in MijnCWZ.
  • Thuis alles nog eens rustig nalezen. 

CWZ-ambitie betrokken patiënt

De toegang tot digitale folders via patiëntportaal MijnCWZ is een voorbeeld van onze ambitie om patiënten te betrekken bij hun zorg. Een betrokken patiënt betekent: mensen helpen om de regie te nemen, begrijpelijke informatie geven en samen beslissen over de zorg die het beste bij hen past.