Nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws van CWZ.

Teststraat van de GGD op parkeerterrein CWZ

28 september 2020

Bel voor een testafspraak met de GGD: 0800-1202. CWZ kan géén afspraak voor u maken.

GGD Gelderland-Zuid heeft sinds woensdag 30 september een nieuwe corona teststraat op het parkeerterrein bij CWZ in Nijmegen in gebruik. 

Afspraak voor de GGD teststraat: via de GGD 0800-1202.

  • Een afspraak maken kan alleen via het landelijke nummer van de GGD: 0800-1202. Alléén de GGD kan een afspraak voor u inplannen. Bel daarom niet naar CWZ, ook niet als u moet wachten. Wij kunnen geen afspraak voor u maken. 
  • Kijk voor informatie op de website van de GGD.

Locatie

De nieuwe corona teststraat van GGD Gelderland-Zuid wordt geplaatst op het parkeerterrein van CWZ aan de Weg door Jonkerbos 100 tegenover het parkeerdek links van het hoofdgebouw. Bezoekers rijden het parkeerterrein op via de slagboom en volgen dan de borden richting teststraat, voorbij de hoofdingang slaan ze linksaf naar de testlocatie. Omdat een bezoek aan de teststraat maar kort duurt en bezoekers binnen 20 minuten het parkeerterrein weer verlaten hoeven ze geen parkeerkosten te betalen.

Voor deze locatie is gekozen in overleg met de gemeente omdat hij goed vindbaar is voor bezoekers en de minste verkeershinder oplevert. Ook veroorzaakt deze plek geen problemen voor de parkeergelegenheid van bezoekers, patiënten en medewerkers van CWZ. Er zijn ongeveer 60 parkeerplaatsen minder beschikbaar maar er blijft voldoende capaciteit over.

Bemensing

De teststraat wordt bemand door medewerkers van de GGD. CWZ zal afhankelijk van de beschikbare laboratoriumcapaciteit een deel van de testen verwerken.