Nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws van CWZ.

Stem op Stichting Mijn Liefste Wens tijdens de Rabobank Clubkascampagne 2019!

14 mei 2019

Stichting Mijn Liefste Wens (SMLW) behoort bij de uitverkorenen die zijn ingeloot voor de Rabobank Clubkascampagne 2019. Met de Rabobank Clubkascampagne ondersteunt Rabobank Rijk van Nijmegen het stichtings- en verenigingsleven in de regio.

Stichting Mijn Liefste Wens (SMLW) behoort bij de uitverkorenen die zijn ingeloot voor de Rabobank Clubkascampagne 2019. Met de Rabobank Clubkascampagne ondersteunt Rabobank Rijk van Nijmegen het stichtings- en verenigingsleven in de regio. CWZ moedigt het stemmen aan, SMLW ondersteunt namelijk projecten in CWZ.

Stem nu!

Leden van Rabobank Rijk van Nijmegen van 14 mei tot 29 mei 2019 stemmen via de site van Rabobank Rijk van Nijmegen. Met uw hulp maakt Stichting Mijn Liefste Wens kans op een gift uit de Rabo Clubkascampagne. De Rabobank stelt hiervoor een deel van de winst beschikbaar. Voor dit jaar is dat maar liefst € 250.000,-. De leden van de bank bepalen hoe dit bedrag verdeeld wordt over de verenigingen en stichtingen die meedoen. Dus stem!

Stichting Mijn Liefste Wens

Stichting Mijn Liefste Wens ondersteunt projecten die gericht zijn op het welzijn van het zieke kind in de drie Nijmeegse ziekenhuizen, waaronder CWZ. Zo was SMLW de hoofdsponsor van de beweegtuin voor kinderen die afgelopen november officieel werd geopend.

Kijk voor meer informatie over deze actie op: bit.ly/300r06J.