Nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws van CWZ.

Start vervangen branddeuren - houd rekening met omleidingen

19 december 2023

In de periode van 19 december 2023 tot 10 maart 2024 wordt in CWZ een groot aantal branddeuren vervangen.

In de periode van 19 december 2023 tot 10 maart 2024 wordt in CWZ een groot aantal branddeuren vervangen. Het onderhouden van branddeuren is van groot belang om ervoor te zorgen dat ze effectief blijven functioneren in geval van een noodsituatie. Door dergelijke preventieve maatregelen te nemen, draagt het ziekenhuis bij aan de veiligheid van patiënten, medewerkers en bezoekers.

Houd rekening met omleidingen

Gedurende 3 maanden zal elke dag (van dinsdag t/m zaterdag) één branddeur worden vervangen in CWZ. Tijdens deze vervanging is de gang waar de deur zich bevindt daarmee één volledige dag afgesloten. Dit kan wat ongemak veroorzaken doordat afdelingen soms alleen via omleidingen bereikbaar zijn. Houd hier rekening mee tijdens uw bezoek aan CWZ. 

Wat betekent dit voor bezoekers?

Om de werkzaamheden zo veilig mogelijk te laten verlopen, zal bij vervanging van een branddeur de betreffende gang tijdelijk zijn afgesloten.De route naar een afdeling (of op een afdeling zelf) is dan mogelijk anders dan u gewend bent. Met verwijsborden zijn aangepaste routes zo duidelijk mogelijk aangegeven. Op plekken waar de omleiding tot verwarring kan leiden of waar kans is op drukte, hebben we gastvrouwen en -heren ingezet.

Kunt u een locatie niet vinden?

Vraag het dan gerust aan 1 van onze medewerkers. Bij voorbaat dank voor uw begrip. We werken aan een veilig CWZ.