Nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws van CWZ.

Nieuwe website over zwangerschap en bevalling in regio

19 maart 2018

Waar vind ik een verloskundige? Wanneer krijg ik de eerste echo? Waar kan ik bevallen? En veel meer.

Als je zwanger bent, komt er veel op je af. Waar vind ik de juiste zorg in de regio Nijmegen voor mijzelf en mijn baby? Wanneer krijg ik de eerste echo? Waar vind ik een verloskundige? En ook: waar kan ik bevallen? Op al deze vragen vindt de (aanstaande) zwangere antwoord op de website www.samennijmegen.nl. De website is gemaakt door de samenwerkende organisaties rond geboortezorg en staat nu online.

Op de nieuwe website van SAMEN regio Nijmegen vinden (aanstaande) zwangeren informatie om een gezonde en veilige start te maken. De website leidt de zwangere stapsgewijs naar de juiste informatie over de periode waar zij op dat moment in zit. Van de aanmelding bij een verloskundige tot en met de bevalling. En ook vindt zij er informatie over het consultatiebureau die de groei en ontwikkeling van de baby volgt.

Samenwerkende organisaties rondom geboortezorg
Binnen SAMEN regio Nijmegen werken verschillende organisaties met elkaar samen om te zorgen dat de zwangerschap en bevalling op een veilige en gezonde manier verlopen. Ook de zorg voor de baby na de bevalling is in goede handen bij de aangesloten organisaties. SAMEN regio Nijmegen is een samenwerkingsverband tussen de organisaties op het gebied van geboortezorg in de regio Nijmegen: CWZ, Radboudumc, verloskundige praktijken, kraamzorgorganisaties en de jeugdgezondheidszorg van GGD Gelderland-Zuid.