Nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws van CWZ.

Nieuwe kinderauto in Binnenhof

27 september 2016

Vorige week dinsdag is onze centrale ontmoetingsplaats, de Binnenhof, weer een stukje fraaier geworden.

Vorige week dinsdag is onze centrale ontmoetingsplaats, de Binnenhof, weer een stukje fraaier geworden. Dit keer dankzij een gulle gift van sponsor Houtwerkplaats Domino, een bedrijf van de Driestroom.

In april van dit jaar is de Binnenhof totaal vernieuwd. Een deel van deze verbouwing is mede mogelijk gemaakt door De vrienden van CWZ. Ook de kinderhoek verdiende wel een nieuwe impuls. Dat is nu gerealiseerd met de komst van een fraaie, houten auto, waar kinderen even lekker in kunnen spelen, tijdens het bezoek aan het ziekenhuis. 

Samenwerking met de Driestroom
De vrienden van CWZ heeft een samenwerking met De Driestroom. Dat is een instelling voor zorg en ondersteuning aan mensen met en zonder handicap. Samen proberen wij dingen te realiseren die vanuit het gewone zorgbudget niet haalbaar zijn. Een onderdeel van de Driestroom is houtwerkplaats Domino. Als blijk van waardering van de samenwerking hebben zij deze auto gemaakt en gesponsord voor onze Binnentuin.  

Feestelijke overhandiging
Dinsdag was de feestelijke overhandiging van dit mooie geschenk. Namens de Driestroom waren Henny van Benthem, Jos Nijs en Loes Schaminee aanwezig. Zij overhandigden de auto aan Wesley Rabelink, hoofd horeca. "Ik ben super blij met dit cadeau. Het is echt een waardevolle toevoeging voor onze mooie, vernieuwde Binnentuin. Ik weet zeker dat de kinderen er blij van worden," aldus Wesley. Na de afsluiting met gebak en een kopje koffie uit eigen keuken, werd de auto meteen dankbaar in gebruik genomen door Anne-Sophie.

Namens CWZ en alle (toekomstige) bezoekers van de Binnenhof willen wij de houtwerkplaats Domino van harte bedanken voor dit mooie gebaar!