Nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws van CWZ.

Nieuwe heupexpert voor oud én jong

22 februari 2018

Sinds begin dit jaar versterkt Enrico de Visser de vakgroep orthopedie. Sporters uit het hele land komen naar hem vanwege zijn vakmanschap en jarenlange ervaring.

Enrico de Visser, orthopedisch chirurg | CWZ Nijmegen

Dat heupproblemen niet alleen voorkomen bij oudere mensen, weet orthopedisch chirurg dr. Enrico de Visser als geen ander. Naast zijn algemene expertise op heupgebied, is hij namelijk specialist in heupafwijkingen bij jongeren als gevolg van sportaandoeningen. Sporters uit het hele land komen naar hem vanwege zijn vakmanschap en jarenlange ervaring.

Sinds begin dit jaar versterkt dokter De Visser de vakgroep orthopedie. CWZ behandelt jaarlijks minstens 350 patiënten met heupartrose. Deze patiënten worden geholpen met een prothese volgens het succesvolle fast track principe. Dat staat voor een snelle revalidatie en weinig complicaties waardoor mensen snel weer op de been zijn. Met de komst van De Visser biedt CWZ nu ook behandelingen door middel van een kijkoperatie voor jonge mensen met heupklachten.

De Visser is vooraanstaand orthopedisch chirurg op het gebied van (sportgerelateerde) heupafwijkingen, zoals klachten na overbelasting en aangeboren heupafwijkingen. Naast heupklachten zal hij zich in CWZ gaan bezighouden met kinderorthopedie.