Nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws van CWZ.

Kunstcommissie komt met nieuwe kunstroute in CWZ

22 februari 2016

Om onze kunst actief onder de aandacht van zowel bezoekers en patiënten als medewerkers te brengen, is er een nieuwe kunstroute uitgezet die u voert langs de kunstwerken en architectonische bijzonderheden in de openbare ruimtes van CWZ.

Kunst- & architectuurroute CWZ

De kunstcommissie van CWZ heeft als opdracht om kunstwerken voor de collectie CWZ aan te kopen en deze te plaatsen in de publieke ruimte waar patiënten, bezoekers en medewerkers komen. Haar missie is dat kunst een troostende werking biedt voor mensen in het ziekenhuis. Kunst moet ervoor zorgen dat CWZ aangenamer wordt, het afleiding geeft en het vertrouwen en rust schenkt. CWZ legt graag de focus op kunst uit de regio.

Om onze kunst actief onder de aandacht van zowel bezoekers en patiënten als medewerkers te brengen, is er een nieuwe kunstroute uitgezet die u voert langs de kunstwerken en architectonische bijzonderheden in de openbare ruimtes van CWZ. Ter ondersteuning hiervan is een gids ontworpen met informatie over de kunstwerken en waar u deze kunt vinden. Heeft u interesse in de kunstwerken in CWZ, of heeft u simpelweg behoefte aan wat afleiding? U vindt de gids ‘Kunst- & architectuurroute CWZ’ op de volgende plaatsen:

- Op de leestafel bij het welkomstpunt (bij de hoofdingang van CWZ).
- Bij het gastenboek in het stiltecentrum (B92, ingang tegenover etalagekasten bij het winkeltje)
- Bij de klantenservicebalie (B94)
- Op de familiekamers bij de kinderafdeling (A20), de couveuse/verloskunde (A40) en de intensive care (C40)

Wij stellen het op prijs als u de gids terugbrengt wanneer u er klaar mee bent. U kunt de gids ook hier online bekijken.