Vriendenteam CWZ loopt Vierdaagse

19 juli 2016

Bijna 80 mensen lopen de Vierdaagse voor het goede doel van Vrienden van CWZ: dialysefietsen met virtueel parcours. Helpt u mee?

Vierdaagseloper Joop Willems | CWZ Nijmegen

Bijna 80 mensen lopen de Vierdaagse voor het goede doel van de Vrienden van CWZ: dialysefietsen met virtueel parcours. Een van de lopers van het Vriendenteam is dialysepatiënt Joop Willems. Hij is deze week twee keer te gast op de dialyseafdeling. Vanwege zijn bijzondere wandelprestatie staat hij extra in the spotlights. Dinsdag was hij te zien bij Hart van Nederland op SBS6. Vandaag staat hij in De Gelderlander. Zijn boodschap: Juist voor dialysepatiënten is het enorm belangrijk om te bewegen voor een goede bloedsomloop. Donaties voor dialysefietsen zijn dus bijzonder welkom!

Doneer ook voor dialysefietsen!

Ook u kunt dialysepatiënten helpen bewegen. In deze Vierdaagseweek zamelt Vrienden van CWZ geld in voor de aanschaf van dialysefietsen. Daarmee kunnen patiënten hun conditie behouden of verbeteren. Doneer ook voor deze fietsen! Op de vriendensite kunt u dat gemakkelijk regelen. Alle beetjes helpen.

Volg het laatste nieuws op de Facebook-pagina van Vrienden van CWZ

Voor het CWZ-Vriendenteam is de eerste dag van de Vierdaagse goed gestart. Uit de CWZ-verzorgingspost in Elst horen we goede geluiden over de sfeer en de verzorging onderweg. Op onze Facebook-pagina plaatsen we elke middag een fotoverslag.

Houd ons in de gaten!

Na de Vierdaagse blijven we actief met andere acties voor dit doel en de andere mooie doelen van de Vrienden. Houd ons dus in gaten: