Verhuizing bloedafname polikliniek Jonkerbosch naar Tarweweg

28 juni 2024

Per maandag 8 juli verhuist de bloedafname van Dicoon/CWZ van polikliniek Jonkerbosch naar Tarweweg 1F.  U kunt dan niet meer terecht op de Burgemeester Daleslaan 27 om bloed te laten prikken.

Ingang CWZ Polikliniek Jonkerbosch

Jonkerbosch

Verhuizing poli Jonkerbosch naar Tarweweg 1F

Per maandag 8 juli verhuist de bloedafname van Dicoon (voorheen CWZ) van polikliniek Jonkerbosch naar Tarweweg 1F.  U kunt dan niet meer terecht op de Burgemeester Daleslaan 27 om bloed te laten prikken.

Bloedafname B82 blijft in het ziekenhuis

De poli bloedafname B82 voor doorverwijzingen door medisch specialisten blijft gewoon in het ziekenhuis. Dat blijft hetzelfde.

De nieuwe locatie (vanaf 8 juli)

  • De nieuwe priklocatie is van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 geopend. De openingstijden zijn dus ongewijzigd.
  • Het nieuwe adres is Tarweweg 1F, 6534 AM in Nijmegen.
  • Met de auto: ga bij het Tinq tankstation de straat in. U komt dan op een bedrijventerrein. Rijd een stukje rechtdoor. Als u op een splitsing komt, bent u bij de nieuwe locatie. U kunt daar gemakkelijk parkeren (gratis). 
  • Met openbaar vervoer (OV): de dichtstbijzijnde bushalte is bij de hoofdingang van CWZ. Vanuit daar is het ongeveer 10 minuten lopen naar de prikpost Tarweweg 1F. U mag ook altijd kiezen om naar een prikpost te gaan die voor u nog beter bereikbaar is met de bus. Bekijk hier de priklocaties.

Maak een afspraak

Wilt u laten bloedprikken? Vooraf een afspraak maken is verplicht. Dat kan online via www.cwz.nl/bloedprikken of telefonisch via 024 365 8787.

Over Dicoon

Bloedafname wordt gedaan door laboratoriumorganisatie Dicoon. Dicoon is sinds begin 2023 een fusie van de laboratoria medische microbiologie, immunologie, klinische chemie en -farmacie van CWZ, Rijnstate en Ziekenhuis Gelderse Vallei.