Nieuw CWZ paviljoen ook geopend voor bezoekers en patiënten

17 juni 2021

In de Binnenhof van CWZ, is sinds kort een nieuwe horecagelegenheid te bewonderen. Een prachtig paviljoen, met een espressobar, een winkel en een zitgedeelte in een gezellige huiselijke sfeer.

CWZ paviljoen | CWZ Nijmegen

In de Binnenhof van CWZ, is sinds kort een nieuwe horecagelegenheid te bewonderen. Een prachtig paviljoen, met een espressobar, een winkel en een zitgedeelte in een gezellige huiselijke sfeer. Deze drie onderdelen zijn ondergebracht in een duurzaam, van hout gemaakte ombouw en bevindt zich in het hart van de Binnenhof.

Assortiment

 ‘Het assortiment is anders dan in het restaurant’, vertelt Paul Swarts, medewerker horeca. Niet alleen zal er koffie (met koffiebonen van Blommers) en thee worden verkocht, maar verkopen we ook wat luxere producten. We richten ons veelal op lokale producten, onder andere via Oregional. Daarnaast verkopen we Fritz frisdrank en Naturfrisk drankjes. Verder bestaat het assortiment uit pokebowls, fruitsalades, smoothies, snackgroenten en gezonde wraps. En vanaf 16.30 uur kun je er voor warme maaltijden terecht. Daarnaast verkopen we een CWZ huisblendkoffie, zodat je ook thuis kunt genieten van een heerlijke koffie. We proberen een zo compleet mogelijk aanbod te bieden, zodat bezoekers zowel in het restaurant als in het CWZ paviljoen terecht kunnen voor gevarieerde hapjes en drankjes.’

Suz&So

Naast de gebruikelijke cadeau-artikelen zal er in het winkeltje (achterste gedeelte van het CWZ paviljoen) ook een speciaal hoekje komen met producten van Suz&So. Suz&So is een activiteitencentrum in Arnhem, waar mensen in dagbesteding werken met een migratie achtergrond, jongeren met een verstandelijke beperking, of gedragsproblematiek en ouderen die vereenzamen.

Versoepelingen

Inmiddels zijn de coronamaatregelen weer versoepeld en is het ook weer voor patiënten en bezoekers mogelijk om in de Binnenhof een hapje en drankje te nuttigen (behalve tussen 12.00-14.00 uur, dan is alleen afhalen mogelijk).

Openingstijden

Het CWZ paviljoen is doordeweeks geopend van 8.00-19.45 uur en in het weekend van 11.00-18.45 uur. Het restaurant in de Binnenhof (aan de overzijde van het CWZ paviljoen) sluit dagelijks om 16.00 uur. Het assortiment van het restaurant zal daarom elke dag na 16 uur verkrijgbaar zijn in het CWZ paviljoen.

Lees meer informatie over de (restauratieve) voorzieningen van CWZ.