Nieuw bestuur stichting Vrienden van CWZ

24 januari 2019

Per 1 januari heeft de stichting Vrienden van CWZ een nieuw, enthousiast bestuur.

Bestuur stichting Vrienden van CWZ | Vrienden van CWZ Nijmegen

Per 1 januari heeft de stichting Vrienden van CWZ een nieuw, enthousiast bestuur. We zijn trots dat deze gemêleerde groep mensen zich gaat inzetten voor voorzieningen van patiënten. De bestuursleden beschikken samen over een breed netwerk en hebben ieder binding met zowel regio Nijmegen als CWZ.

Bestuursleden

Als nieuwe bestuursleden zijn aangetreden:

  • Turgay Tankir (voorzitter), regiodirecteur MVO Solutions Nijmegen
  • Hans Verheijen (vicevoorzitter), burgemeester Wijchen
  • Elianne Snoeren (penningmeester), huisarts Nijmegen
  • Martin Visser (secretaris), directeur Bedrijven Rabobank Nijmegen
  • Joost Engel (algemeen lid), KNO-arts CWZ
  • Andreas Voss (algemeen lid), medisch microbioloog CWZ
  • Marc Mol (algemeen lid), ex-internist CWZ
  • Gosse van der Veen (algemeen lid), lid raad van bestuur CWZ

Lees meer over de bestuursleden van Vrienden van CWZ.

Nieuw bestuur, nieuwe plannen

Het nieuwe bestuur wilt de werving van fondsen voor de stichting Vrienden van CWZ een stap verder brengen. Turgay Tankir: ‘De praktische zaken zijn zo goed als geregeld dus nu kunnen we aan de slag om te bepalen welke richting wij op willen met Vrienden van CWZ. Ook willen we extra aandacht besteden aan het werven van nieuwe donateurs en het beheer en behoud van onze huidige, loyale donateurs. Daarnaast is het onze ambitie om meer zichtbaarheid te creëren in Nijmegen en de regionale samenwerking uit te breiden. Veel inwoners en bedrijven in de regio willen bijdragen aan goede, duurzame voorzieningen die het welzijn van de patiënten en bezoekers in ‘hun’ Nijmeegse ziekenhuis vergroten. We kunnen natuurlijk niet alles in één keer, maar iedereen is enthousiast en zet zich 100% in!’

Trots

‘Als bestuurder van CWZ ben ik ontzettend trots dat we een nieuw bestuur hebben voor onze vriendenstichting. Het afgelopen jaar hebben we een aantal mooie projecten gerealiseerd, waaronder de beweegtuin voor kinderen. Ik hoop dat we met het nieuwe bestuur nog meer van dit soort projecten kunnen realiseren en net dat beetje extra kunnen geven voor onze (potentiële) patiënten, familieleden en bezoekers. Daar doen we het voor!’ aldus Gosse van der Veen, lid Raad van Bestuur CWZ en algemeen bestuurslid van de stichting Vrienden van CWZ.

Vrienden van CWZ

Vrienden van CWZ maakt extra voorzieningen en activiteiten mogelijk die niet betaald kunnen worden uit het ziekenhuisbudget. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Volg Vrienden van CWZ op Facebook, meldt u aan voor de nieuwsbrief of lees meer op de website Vrienden van CWZ.